Petrolde yeni sürpriz!

TAKİP ET

Ham petrol fiyatlarında yeni sürpriz: Fiyatlar 50 doların altına düştü....

AYRINTILAR!

Ham petrol varil fiyatları yeni bir sürpriz yaparak 50 doların altına geriledi (Brent petrol). Petrol önceki gün52 doları da geçerek son ayların fiyat artış rekorunu kurmıştı. Ancak Petrol, bu haftanın ilk iş gününe düşüşle başladı. Ve fiyatlar, 49 dolar rakmına göre düşüş seyri izliyor. 

Yine Koronavirüs

Yeni Koronavirüs (COVİD-19), petrol fiyatlarına yeni bir darbe vurdu. Çünkü, ilk koronavirüs vakası sonrası (Aralık 2019, Çün) petrolün varil fiyatı 20 dolarında altına düşmüştü. Ancak Mayıs - Haziran 2020 Yeni Normal Hayat ve sonrasın da da koronavirüs karşı aşı çalışmalarının hızlanması, petrol fiyatlarında artışa neden oldu ve fiyatlar 50 dolarında üstüne çıkmıştı.
 
Daha Tehlikeli

Fakat, petrol fiyatları yeni bir koronavirüs darbesiyle karşı karşıya. Çünkü, İngiltere Yenikoronavirüs'ün mutasyon geçirdiğini ve yeni virüsün ilkine göre daha tehlikeli ve öldürücü olduğunu açıkladı. Bu gelişme üzerine varil fiyatı 52 doları aşan ham petrol, 49 dolar rakamlarına geriledi. Petroldeki endişe, yeni kovid salgını ile dünya ekonomilerinin bundan olumsuz etkilenecek olması. 

ham petrol fiyatları yeni koronavirüs ingiltere