Petrol yükseliyor - İşte günlük benzin ve motorin fiyatları!

TAKİP ET

Ham petrol fiyatları son günlerde 80 dolar varil fiyatın altına geriledi. Ancak petrol fiyatları tekrar yükselişe geçti. ve varil fiyat 82 dolar rakamlarını aştı.

Ham petrol fiyatları son günlerde 80 dolar varil fiyatın altına geriledi. Ancak petrol fiyatları tekrar yükselişe geçti. Ve petrlün varil fiyatı 82 dolar rakamlarını aştı. İşte petrol ve akaryakıt ürün fiyatları ayrıntıları. 

 

ayrıntılar...

Petrol fiyatları: Ham petrol fiyatları son günlerde 80 dolar varil fiyatın altına geriledi. Ancak petrol fiyatları tekrar yükselişe geçti. ve varil fiyat 82 dolar rakamlarını aştı (Brent türü ham petrol fiyatı). Ham petrol halen 82,77 dolar rakamlarından işlem görüyor, petrol piyasalarında. Sektör kaynakları, petroldeki bu artışın akaryakıta zam baskısını artırdığı görüşünde.

 

Akaryakıt fiyatları: Öte yandan son ham petrol fiyatlarındaki düşüş sonrası akaryakıta yapılan indirimler sonrası 1 litre benzin ve motorinin istasyonlarda fiyatı şöyle: Motorin (normal9 22,05 TL. benzin 895 oktan kurşunsuz9 18,88 TL. 

- Günlük akaryakıt (benzin, motorin ve diğer ürün fiyatları için aşağıdaki tabloya bakınız. 

 

Günlük benzin - motorin fiyatları!

Veriler için kaynak: Enerji Piyasası Düzenleme kurumu (EPDK), en yüksek işlem hacimli 8 firma ortalama fiyatları (12.01.2023).

 

enerji ekonomisi

petrol fiyatları akaryakıt fiyatları günlük benzin fiyatları günlük motorin fiyatları