''Petrol yükselişte - Elektrik tüketimi düşüşte'' - İŞTE ayrıntılar!

TAKİP ET

Haftanın ilk iş gününe petrol fiyatları yükselişle başladı. Halen bir varil brent türü ham petrol varil fiyatı 87 dolar üzerinden işlem görüyor. Haftanın ilk iş gününde ise elektrik tüketimi düşüşle girdi.

Haftanın ilk iş gününe petrol fiyatları yükselişle başladı. Halen bir varil brent türü ham petrol uluslararası petrol piyasalarında varil fiyatı 87 dolar üzerinden işlem görüyor. Haftanın ilk iş gününde ise elektrik tüketimi düşüşle girdi.

 

ayrıntılar...

Ham petrol fiyatları: Ham petrol fiyatları, haftaya yükselişle başladı. Ve petrol fiyatı 84 dolar rakamlarından 87 dolar rakamlarına yükseldi. Petroldeki bu yükseliş devam ederse, hafta içi benzin ve motorin türü akaryakıt ürünlerine zam gelme ihtimali kuvvetli olarak öne çıkıyor.

Elektrik tüketimi: Enerji piyasalarının bir diğer en önemli ürünü olan elektrik tüketimi ise, haftanın ilk iş gününe düşüşle başladı. EPİAŞ verilerine göre 8 Ekim 2023 pazar günü Türkiye'de günlül elektrik tüketimi 730 milyon kwh (Kilowatsaat) oldu. Bu rakam kısa süre öncesine kadar yaşanan aşırı sıcaklarda 900 milyon - 1 milyar kwh civarı gerçekleşiyordu. 

 

Günlük,

benzin motorin fiyatları!

 

''Benzin - Motorin - LPG fiyatları''

 

güncel haberler

güncel haberler günlük benzin motorin fiyatları