Petrol ve Petrol Türevi Atıkların Bertaraf Edilmesi İçin Satış İhalesi - Resmi Gazetede yayınlandı!

TAKİP ET

'Petrol ve Petrol Türevi Atıkların Bertaraf Edilmesi İçin Satış İhalesi Yapılacaktır' başlıklı ihale duyurusu, Resmi Gazete de yayınlandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı (İBB), 'Petrol ve Petrol Türevi Atıkların Bertaraf Edilmesi İçin Satış İhalesi Yapılacaktır' başlıklı ihale duyurusu yaptı. İhale duyurusu 17 Aralık 2021 tarih ve 31694 Sayılı Resmi Gazete yayınlandı.
 


Petrol ve Petrol Türevi Slop...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın 'Marpol 73/78 Ek-I kapsamındaki Susuzlaştırılmış ve Su oranı Düşürülmüş 16.000 m³ (± %25) Petrol ve Petrol Türevi Slop (16.07.08-Yağ İçeren Atıklar) Atıklarının Bertaraf Edilmesi İçin Satışı İhalesi Yapılacaktır.' konulu ihale duyurusu ayrıntıları için bugünkü Resmi Gazete'nin 'Artırma, Eksiltme ve İhale İlanları' bölümünden bakabilirsiniz. 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı (İBB) ayrıca bugünkü Resmi Gazete de ''Atıkların Bertaraf Edilmesi satış İhalesi Yapılacaktır' başlıklı ve 'MARPOL 73/78 Ek- I Kapsamındaki Petrol ve Petrol Türevi Slaç (13.07.03-Atık Kodlu) veya Sintine Suyu (13.04.03-Atık Kodlu) toplam 18.000 m³ (± %25) miktarındaki Atıkların Bertaraf Edilmesi İçin Satış İhalesi Yapılacaktır.' konulu ikinci halesi duyurusu da yaptı.

İki ihale ayrıntılarına da 17 Aralık 2021 tarihli Resmi Gazeteden ulaşabilir. 

Enerji Ekonomisi

 

enerji ekonomisi ihale duyurusu resmi gazete petrol petrol türevleri