Petrol ofisi'de var!

TAKİP ET

''Petrol Ofisi, Fanuc ve HangiKredi'nin katılımıyla birlikte çalışanlarına kişiselleştirilmiş esenlik deneyimi yaşatan şirketlerin sayısı da 45'e yükseldi. 18 ülkede 100 bini aşkın çalışana ulaştı

Petrol Ofisi, Fanuc ve HangiKredi

Üç şirket daha çalışanlarının iyi hissetmesi için Wellbees’e katıldı

Çalışanların mesleki ve kişisel hayatlarında bütünsel anlamda iyi olmalarına katkı sunan yeni nesil çalışan esenliği platformu Wellbees’i kullanan şirketlerin arasına üç şirket daha katıldı. Fanuc, HangiKredi ve Petrol Ofisi’nin katılımıyla birlikte çalışanlarına kişiselleştirilmiş esenlik deneyimi yaşatan şirketlerin sayısı da 45’e yükseldi. 18 ülkede 100 bini aşkın çalışana ulaştıklarını söyleyen Wellbees CEO’su Melis Abacıoğlu, çalışanların yüzde 70’inin sadece esenlik programlarının varlığı sebebi ile kendilerine daha fazla değer verildiğini düşündüklerini ifade etti.

 

ayrıntılar...

Dünyanın içinden geçtiği belirsiz dönem neredeyse her kesimi olduğu gibi çalışanları da ciddi ölçüde etkiliyor. McKinsey’nin raporuna göre yüzde 49’a kadar yükselen tükenmişlik vakaları nedeniyle şirketler de çalışanlarının iyi olmasını, mutlu hissetmesini sağlayacak ve şirketle olan bağlarını artıracak formüller arıyor. Bu alanda yapılan çalışmaların başında ise esenlik geliyor. 18 ülkede faaliyet gösteren yeni nesil çalışan esenliği platformu Wellbees’e katılan şirket sayısı da bu dönemde hızla artıyor. Son olarak Fanuc, HangiKredi ve Petrol Ofisi gibi sektörlerinin büyük ve öncü şirketlerinin esenlik deneyimi hizmeti almaya başladığı Wellbees’in hizmet verdiği şirket sayısı 45’e yükseldi. Bu şirketlerde 100 bini aşkın çalışan bulunuyor.

 

Melis Abacıoğlu: “Çalışanlar kendilerini daha iyi ve değerli hissediyor”

Esenlik programlarının hem çalışanlara hem de şirketlere olumlu katkılar sağladığını söyleyen Wellbees CEO’su Melis Abacıoğlu, “Çalışanların yüzde 85’inin ‘iyi değilim’ dediği günümüzde, esenlik deneyimi bize madalyonun diğer yüzünü gösteriyor. Çünkü ‘iyiyim’ diyen çalışanlar; şirkete üç kat daha bağlı, verimlilik oranları yüzde 27 daha yüksek, gelmemezlik oranları da yüzde 60 civarında daha düşük. Wellbees olarak Türkiye genelinde yaptığımız bir araştırmaya göre de çalışanların yüzde 56’sı sadece esenlik programlarının varlığı sebebi ile daha iyi hissediyor, yüzde 70’i ise kendisine daha fazla değer verildiğini düşünüyor. Çalışanlarının her anlamda iyi hissetmesine katkı sunmak için aramıza katılan şirketlere hoş geldiniz diyoruz. Yeni şirketler ile birlikte çalışanlara mutluluğun formülünü sunmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Yapay zeka ile kişiselleştirilmiş esenlik deneyimi

Wellbees; sosyal, entelektüel, fiziksel, finansal, çevresel, duygusal, spiritüel ve mesleki olmak üzere esenliğin sekiz boyutunu da bütüncül bir yaklaşımla ele alırken, yapay zeka algoritması ile her çalışana ayrı bir kişisel esenlik deneyimi yaşatıyor. Wellbees kullanıcılarının yüzde 82’si bir sağlıklı alışkanlık geliştiriyor, sosyalleştikçe kendilerini yüzde 10 daha iyi hissediyor.

 

enerji ekonomisi

petrol ofisi Wellbees kişiselleştirilmiş esenlik deneyimi