Petrol Mühendisleri Odası - ''Yardım için...''

TAKİP ET

Türkiye'nin yaşadığı büyük deprem felaketi sonrası, acıları azaltmak için yardım ve destek çalışmaları devam ediyor. Son olarak Petrol Mühendisleri Odası (PMO)'da, deprem bölgesine yardım için kampanya başlattı. PMO, iletişim bilgileri ve ihtiyaç malzemesi listelerini paylaştı.

Türkiye'nin yaşadığı büyük deprem felaketi sonrası, acıları azaltmak için yardım ve destek çalışmaları devam ediyor. Son olarak Petrol Mühendisleri Odası (PMO)'da, deprem bölgesine yardım için Türkiye Petrolleri A.O. tarafından yürütülen arama-kurtarma ve yardım çalışmalarına destek için kampanya başlattı. PMO, iletişim bilgileri ve ihtiyaç malzemesi listelerini paylaştı. 

Petrol Mühendisleri Odası (PMO) Yönetim Kurulu, konuyla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden önemli bilgi paylaşımı yaptı. İşte PMO'nun ö önemli bilgi paylaşımı...

 

ayrıntılar...

Petrol Mühendisleri Odası (PMO) Yönetim Kurulu: ''Birçok ilimizde etkili olan deprem felaketi sebebi ile büyük üzüntü yaşıyoruz. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz.
Petrol Mühendisleri Odası olarak, Türkiye Petrolleri A.O. tarafından organize edilen arama kurtarma ve yardım çalışmalarına üyelerimiz ve sektörde bulunan kurumlarımız ile yaraları sarabilmek adına destek olmayı amaçlamaktayız. Bu vesile ile aşağıda detayları verilen ihtiyaçlar doğrultusunda üyelerimizin ve kurumlarımızın desteğini bekleriz.
 
Acil Durum Gönüllüleri
Türkiye Petrolleri A.O. Adıyaman Bölge Müdürlüğünde bulunan personele yardım edebilmek adına gönüllü bir ekibin kurulup Adıyaman’a gönderilmesi planlanmaktadır. Gönüllü olmak isteyen üyelerimizin  aşağıdaki iletişim kanallarından dönüş yapmaları beklenmektedir.
 
                Güler Ünlü: +90 555 257 96 57
                Hasan Özgür Özateş: +90 545 725 78 36
                Mehmet Emre Doğru: +90 555 490 14 52
                Hayrunnisa Kasap: +90 546 244 16 89
 
İhtiyaç Malzemeleri
Türkiye Petrolleri A.O. Adıyaman Bölge Müdürlüğü’ne gönderilmek üzere aşağıda bulunan ihtiyaç malzemeleri temini sağlanacaktır. Malzemelerin kullanılmamış olması tercih sebebi olmakla birlikte, durumun aciliyeti göz önünde bulundurularak temiz ve kullanılabilir durumda olan malzemelerin gönderilmesi konusunda hassasiyetinizi rica ederiz.
 
Malzeme Listesi
-Kuru Gıda yardımı
-İçme Suyu
-Uyku Tulumu, Mat, Battaniye
-Mont, Polar (Yetişkin/Çocuk)
-Çocuk Bezi
-Bebek Maması
-Çadır içi ısıtıcı
-Hijyenik Ped
-Bere, Eldiven, Atkı
-Powerbank
-El Feneri
 
Teslim Adresi: TMMOB Petrol Mühendisleri Odası Mustafa Kemal Mahallesi 2152. Sokak Kent İş Merkezi No: 2/2 PK.06520 Çankaya, ANKARA
 
Para Yardımı
Yukarıda belirlenen ihtiyaç malzemelerini bireysel olarak temin edemeyip, maddi destek sağlayarak ihtiyaç malzemelerinin alınmasına vesile olmak isteyen üyelerimiz ve kurumlarımızın aşağıda detayları verilen odamız bağış hesabına desteklerini iletmelerini rica ederiz. Yardımlarla oluşturulacak malzeme temini Türkiye Petrolleri A.O. lojistik organizasyonu ile Adıyaman Bölge Müdürlüğüne iletilecektir.
 
Alıcı Hesap Numarası: TMMOB Petrol Mühendisleri Odası
Alıcı Iban Numarası: TR13 0001 5001 5800 7319 5708 20
Açıklama: Deprem Bağışı
 
İletişim
Süreç ile ilgili detaylı bilgi sahibi olmak isteyen, ihtiyaç malzemelerini ulaştırmada problem yaşayan ve toplu gönderim yapmak isteyen üyelerimiz aşağıdaki iletişim numaraları üzerinden bize ulaşabilirler.
 
TMMOB Petrol Mühendisleri Odası (Sabit): +90 312 232 06 47
TMMOB Petrol Mühendisleri Odası (Mobil): +90 541 232 03 51
İnanç Hıdıroğlu (Başkan) : +90 532 051 27 04
Emre Doğan (Genel Sekreter) : +90 544 562 45 81  
Emel Kuru (Üye): +90 530 761 50 06
 

enerji ekonomisi

Petrol Mühendisleri Odası PMO para yardımı PMO deprem yardım deprem deprem bölgesine yardım Türkiye Petrolleri