Petrol - Geçen haftaya göre varilde 5 dolar...

TAKİP ET

Ham petrol fiyatları, geçen haftaya göre varilde yaklaşık 5 dolar düşük bir fiyatla başladı. Halen piyasalarda bir varil petrol 77,71 dolar rakamlarından işlem görüyor. Bu rakam geçen hafta 83 dolar rakamlarındaydı.

Ham petrol: Ham petrol fiyatları, geçen haftaya göre varilde yaklaşık 5 dolar düşük bir fiyatla başladı. Halen piyasalarda bir varil petrol 77,71 dolar rakamlarından işlem görüyor. Bu rakam geçen hafta 83 dolar rakamlarındaydı. 

 

haber ayrıntı...

Ham petrol fiyatları: Ham petrol fiyatları, geçen haftaya göre varilde yaklaşık 5 dolar düşük bir fiyatla başladı. Halen piyasalarda bir varil petrol 77,71 dolar rakamlarından işlem görüyor. Bu rakam geçen hafta 83 dolar rakamlarındaydı. 

Benzin - motorin fiyatları: Ham petroldeki artışlar,benzin ve motorin türü akaryakıt ürünlerine zam olarak yansıdı. ve akaryakıtın litresi, uzun bir aradan sonra tekrar 40 lira rakamlarının üstüne çıktı. Resmi verilere göre (EPDK) halen 1 litre benzin (95 oktan)  ve 1 litre motorinde (normal) ..  satılıyor.

Bilindiği gibi petrol fiyatlarındaki artış, ithalatçı ülkelerin iç pazarında benzin ve motorine zam olarak yansıyor. Türkiye'de petrol ithalatçısı bir ülke konumunda bulunuyor. 

 

Günlük benzin - motorin fiyatları!

Benzin (95 oktan) 39,34571 TL

Motorin (Normal) 41,6400 T

-Fiyat veriler için kaynak: Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) En Yüksek İşlem Hacimli 8 Akaryakıt Firması Ortalama Bayi Satış Fiyatı (Tavan). 5 Şubat 2024 tarihli günlük fiyatlar).

 

(ham petrol - akaryakıt fiyatları)

günlük benzin motorin fiyatları akaryakıt fiyatları