Petrol bildiğiniz gibi - İşte haftanın son iş günü akaryakıt ve LPG fiyatları!

TAKİP ET

Son günlerde dalgalı bir seyir izleyen ham petrol fiyatları tekrar yükselişe geçti. Ve haftanın son iş gününde petrolün varil fiyatı yeniden 88 doları aştı. İşte petroldeki son dalgalanmalar sonrası akaryakıt ve LPG fiyatları.

Son günlerde dalgalı bir seyir izleyen ham petrol fiyatları tekrar yükselişe geçti. Ve haftanın son iş gününde petrolün varil fiyatı yeniden 88 doları aştı. İşte petroldeki son dalgalanmalar sonrası akaryakıt (benzin ve motorin) ve LPG fiyatları.

 

ayrıntılar...

Ham petrol: Ham petrol fiyatları son günlerde dalgalı bir seyir izlerken petrol fiyatları tekrar yükselişe geçti. Ve haftanın son iş gününde petrolün varil fiyatı yeniden 88 doları aştı. Bu rakamlar petrol haftayı varil fiyat 86-88 dolar bandında dalgalı bir seyirle kapattı. Petroldeki iniş ve çıkışlar, akaryakıt ürünlerine zam ya da indirim olarak yansıyor. 

 

Akaryakıt: Öte yandan hafta içi iniş ve yükselişleriyle dalgalı bir seyir izleyen ham petrol fiyatları, benzin ve motorine indirim ve zam olarak yansıdı. Buna göre beznin ve motorin haftanın son iş gününde istasyonlarda (27 Ocak 2023 Cuma günü fiyatları) şöyle: 95 oktan kurşunsuz benzin litresi 21,09 lirta ve motorin normal litresi de 23,41 lira. Bu rakamlar son dönemin en yüksek benzin motorin fiyatlarından birisi oldu. 

 

GÜNLÜK Benzin - Motorin ve LPG otogaz fiyatları (Litre)!

(27 Ocak 2022 Cuma)

- Benzin: 21,09 lira.

- Motorin: 23,41 lira.

- LPG otogaz: 10,84 lira

 

Benzin ve motorin türleri fiyatları*

* EPDK (Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu) En Yüksek İşlem Hacimli 8 Firma Ortalama Fiyatlarıdır (27 Ocak 2023 Cuma). 

 

enerji ekonomisi

günlük akaryakıt fiyatları günlük LPG fiyatları günlük otogaz fiyatları LPG otogaz fiyatları