Petrolün fiyatı 86 dolardan 74 dolara düştü - Ancak ''benzin ve motorine indirim...'

TAKİP ET

Ham petrol fiyatları rekor seviyede düştü. Petrolün varil fiyatı kısa sürede 86 dolardan 74 dolarlı rakamlara düştü. Petroldeki bu büyük düşüş, henüz benzin ve motorin türü akaryakıt ürünlerine yansımadı.

Ham petrol fiyatları rekor seviyede düştü. Petrolün varil fiyatı kısa sürede 86 dolardan 74 dolarlı rakamlara düştü. Petroldeki bu büyük düşüş, henüz benzin ve motorin türü akaryakıt ürünlerine yansımadı (Brent petrol)

 

Petrolden GÜZEL haber!

 

ayrıntılar...

Petrol fiyatları: Ham petrol fiyatları rekor seviyede düştü. Petrolün varil fiyatı kısa sürede 86 dolardan 74 dolarlı rakamlara düştü. Halen petrol piyasalarında 1 varil brent petrol 74,54 dolar rakamlarından işlem görüyor. Ancak; Petroldeki bu büyük düşüş, henüz benzin ve motorin türü akaryakıt ürünlerine indirim olarak yansımadı. 

Ham petrol fiyatlarında rekor düşüşler yaşanıyor. Brent türü ham petrolün varil fiyatı yaklaşık 12 dolar düştü. Ve petrolün varil fiyatı 85-86 dolar rakamlarından 74 dolar rakamlarına geriledi. Ancak petroldeki bu rekor düşüş henüz akaryakıt fiyatlarına yansımadı. 

 

Akaryakıt fiyatları

Ham petrol fiyatlarındaki düşüş, benzin ve motorin türü akaryakıt ürünlerine indirim olarak yansıyor. Fakat, petroldeki son düşüşler, akaryakıta indirim olarak yansımadı. Sektör kaynaklarına göre, petroldeki düşüş hızlıca akaryakıt ürünlerine yansımalı. Bu düşüşe göre benzin ve motorin fiyatlarında ciddi indirimler olmalı.

 

enerji ekonomisi

petrolde rekor düşüş akaryakıta indirim petrol fiyatları