Petrol 80 doları geçti - İŞTE son ''benzin - motorin ve otogaz'' fiyatları!

TAKİP ET

Ham petrol fiyatları, Ortadoğu ve Kızıldeniz kaynaklı riskler nedeniyle tekrar artışa geçti. Ve varil fiyat, 80 doları geçti.

Ham petrol ve akaryakıt fiyatları: Ham petrol fiyatları, Ortadoğu ve Kızıldeniz kaynaklı riskler nedeniyle tekrar artışa geçti. Ve varil fiyat, 80 doları geçti. İşte, günlük ham petrol, akaryakıt ve LPG otogaz fiyatları...

 

ayrıntılar...

Ham petrol fiyatları: Ham petrol fiyatları, Ortadoğu ve Kızıldeniz kaynaklı riskler nedeniyle tekrar artışa geçti. Ve varil fiyat, 80 doları geçti. Halen uluslararası petrol piyasalarında 1 varil brent türü ham petrol (Türkiye'ninde tükettiği) 80,20 dolar rakamlarından işlem görüyor. Ham petroldeki bau artış akaryakıt fiyuatlarına zam baskısını artırdı.

Akaryakıt fiyatları: Ham petroldeki fiyat artışı, akaryakıt fiyatlarına )benzin - motorin) zam baskısını artıdı. Petrol fiyatları bu rakamlarda kalır ya da daha da yükselirse, benzin ve motorin türü akaryakıt ürünlerine zam gelme ihtimali çok yüksek. Çünkü, Türkiye gibi petrol ithalatçısı ülkeler, ham petrol fiyatlarındaki dalgalanmalardan anında etkileniyor (zam ya da indirim olarak.  

Günlük benzin - motorin ve otogaz iyatları: Öte yandan resmi verilere göre (EPDK) 23 Ocak 2024 Salı günkü benzin - motorin fiyatları şöyle (Litre): Benzin (95 oktan kurşunsuz): 36,89230 TL. Motorin (normal) 40,20750 TL. Otogaz 20,38750 TL.

 

Günlük ''Benzin - motorin ve otogaz'' fiyatları!

EPDK, günlük bayi fiyatları, 23 Ocak 2024)

Benzin (Litre) 36,89230 lira.

Motorin (Litre) 40,20750 lira

LPG otogaz (Litre) 20,38750 lira.

 

Brent petrol ne demek?

Akaryakıt ne demek?

BİLGİ: Ham petrol ne demek? - Brent petrol ne demek? Akaryakıt ne demek?

 

(ham petrol - akaryakıt fiyatları)

ham petrol fiyatları akaryakıt fiyatları otogaz fiyatları