Petrol 79 doları gördü - Benzin ve motorin fiyatları...

TAKİP ET

Ham petrol fiyatları, sürpriz bir şekilde hızlı bir düşüşe geçti. Ve uzun bir aradan sonra veril fiyatı 79 dolarlı rakamları gördü.

petrol fiyatları: Ham petrol fiyatları, sürpriz bir şekilde hızlı bir düşüşe geçti. Ve uzun bir aradan sonra veril fiyatı 79 dolarlı rakamları gördü. Halen 1 varil brent türü ham petrol uluslararası petrol fiyasalarında 79-80 dolar bandında inişli-çıkışlı bir fiyat grafik izliyor. Pertroldeki bu düşüş gözleri, akaryakıt fiyatlarına çevirdi.

 

akaryakıt fiyatları: Petrol iithal eden ülkeler, ham petrol fiyatlarındaki iniş çıkışlardan anında etkileniyor. Bu nedenle ham petrol fiyatlarında son günlerde yaşanan rekor düşüşler akaryakıt ürünlerine indirimi gündeme taşıdı. Sektör uzmanlarına göre, benzin ve motorin fiyatlarona ciddi bir indirim yapılması gerekiyor. Petrol fiyatlarındaki düşüş, LPG (Likit Petrol Gazı) fiyatlarına da indirim olarak yansıyor. Bu indirimin yapılması halinde uzun bir aradan sonra tüketicilerin yüzü 'ucuz benzin - motorin ile''gülmüş olacvak. 

 

günlük akaryakıt benzin - motorin fiyatları için habere tıklayınız...

''Benzin - Motorin - LPG fiyatları''

 

ham petrol fiyatları benzin motorin fiyatları LPG fiyatları