PANEL - Konu "Kendi Elektriğimi Kendim Üretiyorum"

TAKİP ET

Enerji Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (ENSİA), 'Kendi Elektriğimi Kendim Üretiyorum' konulu panelle ilgili bilgi paylaşımı yaptı.

Enerji Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (ENSİA), 'Kendi Elektriğimi Kendim Üretiyorum' konulu panelle ilgili bilgi paylaşımı yaptı.
 

Enerji Sanayicileri & İş İnsanları Derneği (ENSİA), panelle ilgili bilgi paylaşımı yaprt: ''8-20 Ocak 2023 tarihleri arasında İzmir-Tepekule’de düzenlenecek CETECH Temiz Enerji Teknolojileri Fuarı ve Ege Savunma Sanayi ve Tedarikçi Buluşmaları kapsamında, Batı Anadolu Sanayici ve İş İnsanları Dernekleri Federasyonu (BASİFED) Yeşil Enerji Komisyonu tarafından, “Kendi Elektriğimi Kendim Üretiyorum” paneli gerçekleştirilecek.

Fuarlar kapsamında 19 Ocak 2023 Perşembe günü, 14:00 – 17:00 saatleri arasında, Yönetim Kurulu Başkanımız, BASİFED Yönetim Kurulu Üyesi ve BASİFED Yeşil Enerji Komisyonu Başkanı ALPER KALAYCI’nın moderatörlüğünde düzenlenecek panelde; Eneres Enerji Danışmanlık Yönetici Ortağı Nuran Akkoyun Varol, Profinstance® Advisory & Training Services Inc. Genel Müdürü Ozlem Kildir, Güler Mühendislik Elk. İnş. San ve Tic. Ltd. Şti. Yönetici Ortağı Murat Güler, Bureau Veritas Türkiye Yenilenebilir Enerji Müdürü OSMAN HİSARCIKLIOĞLU ve Climate Solutions Yönetim Kurulu Başkanı Umut Önder, Ph.D. konuşmacı olarak yer alacak.''

 

Panel...

 

enerji ekonomnisi

ENSİA Enerji Ekonomisi Kendi elektriğini üretme