Panasonic IP Interkom - Güvenli yaşam alanları...

TAKİP ET

- Panasonic Life Solutions, hayatı kolaylaştıran ürünlerini tüketiciyle buluşturmaya devam ediyor. Güvenlik ve konforu bir arada sunan Panasonic IP Interkom sistemleri bina önü, otopark girişi ve resepsiyon gibi karşılama alanlarında kullanılıyor; yeni teknolojisiyle ses ve görüntü kalitesi yüksek görüşme yapılmasını sağlıyor.


AYRINTILAR

Panasonic IP Interkom ile dairelerde, apartmanlarda, villalarda bina önüne ya da resepsiyona gelen tüm ziyaretçilerle evde yokken dahi cep telefonu ile görüşme yapılabiliyor.  Su baskın dedektörü, gaz dedektörü, hareket algılayıcı dedektör gibi güvenlik ürünleri sisteme eklenerek, evlerde oluşabilecek tüm olumsuz durumlarda cep telefonlarına bildirim gelmesi sağlanabiliyor. Kullanıcı isterse çevre kameralarını da izleyebiliyor ve izin verilmesi durumunda yöneticiler dairelere tebrik, reklam, toplu mesaj gönderebiliyor. 

Geniş açı görüntüleme ile kullanıcılarına yeni bir deneyim yaşatan Panasonic, IP Interkom sistemi ile tek tuşla güvenlik ve yönetim merkezini arama, sekiz bölge alarm kontrolü, mobil aplikasyon ile her yerden erişim, yüz tanıma ve temassız geçiş özellikleriyle ise güvenli ve konforlu bir kullanım sağlıyor.

 

Görüşme trafiği network üzerinden gerçekleşen

Sistemde TCP/IP protokolüne uygun yapısal kablolama yapılıyor. Bu sayede güvenlik amacıyla kullanılan kameraların görüntüsü daire içindeki dokunmatik ekrandan ya da mobil uygulama üzerinden izlenebiliyor.

 Üç farklı model ile sunulan ürünler, uzaktan erişim fonksiyonları için evin kablosuz internetini kullanabiliyor. Ayrıca, yönetilebilir iki çıkış sayesinde uzaktan elektrik kesme, kombi kontrolü gibi fonksiyonları yönetme imkânı sunuyor.

Enerji Ekonomisi