Online KABLO Eğitimi - Ücretsiz ve herkese açık!

TAKİP ET

Online Kablo Eğitimi'ne; öğrenciler, akademisyenler, öğretmenler, elektrik mühendisleri, elektrik teknisyenleri, elektrik teknikerleri ve proje tasarımcıları başta olmak üzere dileyen herkes, 7/24

Ücretsiz verilen online eğitimler, isteyen herkese açık

Dokuz modülden oluşan Online Kablo Eğitimi; Kablolar Hakkında Temel Bilgiler, Kablolar ve Uygulama Alanları, Malzeme Teknolojileri Genel Kablo Yapısı, Yangın Performans Testleri, Kablo ve Makara Kullanımı, Yapı Malzemeleri Yönetmeliği (CPR), Fiber Optik Kablolar ve Sürdürülebilirlik ve Kablo Sektörü konularını kapsıyor. Eğitim sonunda yapılan sınavda başarılı olan katılımcılar, katılım belgesi almaya hak kazanıyor.
Online Kablo Eğitimi’ne; öğrenciler, akademisyenler, öğretmenler, elektrik mühendisleri, elektrik teknisyenleri, elektrik teknikerleri ve proje tasarımcıları başta olmak üzere dileyen herkes, 7/24 www.prysmiangroup.com.tr adresinden ücretsiz olarak katılabiliyor.


Enerji ve telekomünikasyon kabloları sektörünün öncü firması Türk Prysmian Kablo’nun sektörde bir ilk olan online kablo eğitimleri tüm hızıyla sürüyor. Tüm iş süreçlerinde dijitalleşmeye odaklanan şirketin ücretsiz olarak verilen online eğitimlerinden, bugüne kadar yaklaşık 3 bin kişi yararlandı.

Dünya çapında enerji ve telekomünikasyon kabloları sektörünün lideri Prysmian Group’un Türkiye operasyonu Türk Prysmian Kablo, sektör profesyonellerine katkı sunmak amacıyla hayata geçirdiği online eğitim uygulamalarına devam ediyor. 2015 yılında başlayan ve şu ana kadar yaklaşık 3 bin kişinin yararlandığı eğitim, Türkiye’deki ilk online kablo eğitimi olma özelliğine sahip. Öğrencilerin ve akademisyenlerin yanı sıra, elektrik alanında çalışan mühendisler ve teknisyenler gibi sektör profesyonellerinin de ücretsiz yararlanabildiği program, pandemi sürecinde de sektörün mesleki gelişimine önemli bir katkı sağlıyor.
 

“Verdiğimiz eğitimlerle sektörün gelişimine destek oluyoruz”

Online kablo eğitimi ile sektördeki kalite ve mesleki bilgi standardının yükseltilmesini misyon edindiklerini belirten Türk Prysmian Kablo CEO’su Ülkü Özcan, şunları söyledi: “Teknolojinin her zamankinden daha fazla hayatımıza girdiği bu günlerde, pazar lideri olarak sektör profesyonellerinin mesleki eğitimine ve sektörümüzün gelişimine katkıda bulunmak bizim için çok değerli. Online eğitimlerimiz, Türk Prysmian Kablo’nun dijital şirket olma hedefi açısından da önem taşıyor. Türkiye’de bir ilk olan Online Kablo Eğitimi, sektörde kaliteli kablo kullanımı bilincini artırmak amacıyla hayata geçirdiğimiz bir proje. 2015 yılında başlayan eğitimlerimizden şimdiye kadar yaklaşık 3 bin kişi faydalandı. Eğitimimize gösterilen ilgi ve talep günden güne artmaya ve biz de aynı süre içerisinde eğitimimizin içeriğini zenginleştirmek amacıyla çalışmaya devam ediyoruz. Son olarak bizim için son derece önemli olan ve tüm süreçlerimize dahil ettiğimiz Sürdürülebilirlik ana başlığını, dokuzuncu modül olarak Online Kablo Eğitimimize ekledik.” 



Enerji Ekonomisi

kablo eğitimi ücretsiz eğitimler eğitim enerji ekonomisi