OEDAŞ Afyonkarahisar İl Müdürü Cafer Demir'e büyük onur

TAKİP ET

OEDAŞ Afyonkarahisar İl Müdürü Cafer Demir, İnternet Gazetecileri Cemiyeti tarafından düzenlenen Yüzüncü Yılda Yüz Başarılı İnsan Ödül Töreni'nde ödüle layık görüldü.

OEDAŞ olarak Cumhuriyet tarihi boyunca Afyonkarahisar’a yapılan en büyük elektrik dağıtım yatırımlarını gerçekleştirdiklerini söyleyen Demir, “İkinci yüzyılında da yatırımlarımızı ve diğer tüm faaliyetlerimizi aralıksız sürdüreceğiz.” dedi.

 

ayrıntılar...

Afyonkarahisar’da İnternet Gazetecileri Cemiyeti tarafından düzenlenen “Yılın En’leri” Ödül töreni, Cumhuriyetin yüzüncü yılı dolayısıyla “Yüzüncü Yılda Yüz Başarılı İnsan” temasıyla gerçekleştirildi. Afyonkarahisar’ın yanı sıra Türkiye’nin dört bir yanından başarılı isimlerin ödüle layık görüldüğü törende, Osmangazi Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (OEDAŞ) Afyonkarahisar İl Müdürü Cafer Demir de ödül aldı. Demir’e ödülünü AFSU Rektörü Nurullah Okumuş takdim etti.

 

“Yatırımlarımıza ve hayata değer katmaya devam edeceğiz”

OEDAŞ’ın Cumhuriyet tarihi boyunca Afyonkarahisar’a yapılan en büyük elektrik dağıtım yatırımlarını gerçekleştirdiğini söyleyen OEDAŞ Afyonkarahisar İl Müdürü Cafer Demir, “2017-2022 yılları şehrimize 1,7 milyar TL’lik yatırım yaptık. Diğer taraftan sosyal sorumluluk projelerimizle hayata değer kattık. En son geçtiğimiz ay Can Dostlar projemiz kapsamında Afyonkarahisar Belediyemiz ve HAYTAP iş birliği ile sokak hayvanları için bir tedavi odası açtık. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında da yatırımlarımızı ve diğer tüm faaliyetlerimizi aralıksız sürdüreceğiz. Bu çalışmalarımızın ödüle layık görülmesinden dolayı büyük onur duyuyoruz.” diye konuştu. 

enerji ekonomisi

OEDAŞ Cafer Demir