Ödüllü VİDEO yarışma - Konu ''İklim krizi 'dünyamıza - çevremize - mahallemize - evimize - bize' neler yapıyor?''

TAKİP ET

''Günümüzün en büyük sorunu iklim değişikliği! İklim krizi dünyamıza, çevremize, mahallemize, evimize, bize neler yapıyor senin gözünden izleyelim. Daikin'le Yaşanabilir Gelecek Video Yarışmamıza katıl, iklim değişikliğine birlikte dikkat çekelim.'' - Daikin

Daikin’le Yaşanabilir Gelecek!

VİDEO YARIŞMASI

Günümüzün en büyük sorunu iklim değişikliği! İklim krizi dünyamıza, çevremize, mahallemize, evimize, bize neler yapıyor SENİN gözünden izleyelim. Daikin’le Yaşanabilir Gelecek Video Yarışmamıza katıl, iklim değişikliğine birlikte dikkat çekelim.

 

ayrıntılar...

GENEL KURALLAR

    Yarışma, “İklim Değişikliği” ile ilgili iklim değişikliğine ve yaşanan iklim krizlerine dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak amacıyla oluşturulacak video formatında sunulacak içeriklerin Seçici Kurul tarafından değerlendirilmesini ve açık oylama ile kazananın belirlenmesini kapsar.

    Yarışma içeriğinin tüm hakları Daikin Türkiye’ye aittir.

    Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde işbu şartname hükümleri uyarınca gerekli şartları taşıyan herkes yarışmaya başvuru yapabilir.

    Her başvurucu yalnızca bir kez ve 1 video ile başvuru yapabilir ve yapılan başvuru için hazırlanan video, iklim değişikliğine odaklanmalıdır. Başvurucu tarafından bu içerikte gönderilmeyen başvurular geçersiz sayılacaktır.

    Başvurular, 29/01/2024’den itibaren [daikinyarisma.com] adresinde yer alan “On-line Başvuru Formu” aracılığıyla alınmaya başlanacaktır. Başvurular için son tarih, 22/04/2024 Pazartesi günü saat 17:00’dır.

    Yarışmaya başvurular ücretsizdir ve herhangi bir ürün satın alınma zorunluluğu yoktur.

    Yarışmaya katılmak isteyen başvurucuların Daikin Türkiye YouTube hesabına abone olması gerekmektedir.

    [daikinyarisma.com] adresinde yer alan online Başvuru Formu her bir başvurucu tarafından eksiksiz doldurulmalıdır. Kişisel Verileri Koruma Kanunu (KVKK) uyarınca Yarışma’ya katılım, değerlendirme ve Yarışma sürecinin yürütülmesi sırasında işlenen kişisel verilere ilişkin olarak hazırlanan Aydınlatma Metni’ne https://www.daikinyarisma.com/aydinlatma-metni/ adresinden ulaşabilirsiniz. Bu kapsamda, başvurucu, Başvuru Formu’nda yer verdiği kişisel verilerin doğru ve güncel olduğundan emin olur. Başvurucunun Başvuru Formu kapsamında yanıltıcı bilgi ve veriler kullanması halinde ortaya çıkabilecek herhangi bir zarardan dolayı Daikin Türkiye’nin her türlü yasal hakkı saklıdır.

 

Ödüller:

1.lik ödülü – IPAD Model : APPLE 6.Nesil iPad Pro 12.9″ 128GB

2.lik ödülü – Klima  Model : Shira Eco 9000 BTU/h FTXP25N Inverter Klima R32

3.lük ödülü – Klima  Model : Sensira 9000 BTU/h FTXF25E Inverter Klima R32

    Finale kalanlar, birinci, ikinci ve üçüncü olan ve ödüle hak kazanan videolar Daikin Türkiye’nin resmi web sitesi ve sosyal medya hesaplarında duyurulacaktır.

    Ödül kazanıldığı takdirde yanlış ve/veya eksik bilgi nedeniyle kendisi ile iletişime geçilemeyen ve/veya tarafına e-posta ile bilgilendirme yapıldıktan sonra 3 gün içerisindedönüş alınamayan kişiler herhangi bir hak talebinde bulunamayacaktır.

    Ödül kazanan başvurucuların ödülleri tutanak karşılığında kendilerine teslim edilecektir.

 

Yarışma Takvimi

Başvuru Tarihleri: 29 Ocak 2024 – 22 Nisan 2024

Ön Değerlendirme: 6 Mayıs 2024 - 23 Mayıs 2024

Finalistlerin açıklanması: 27 Mayıs 2024

Finale kalan videoların Daikin Türkiye YouTube kanalında
oylamaya sunulması: 29 Mayıs 2024 – 14 Haziran 2024

Kazananların Açıklanması: 24 Haziran 2024

yarışma için link...

 

Yarışmayla ayrıntılı bilgi ve başvuru için,

 tıklayın...

 

(enerji yarışma destek)

enerji yarışma destek ödüllü video çalışması