Nükleer hakkında EN iyi 3 belgesel - Akkuyu Nükleer hazırladı!

TAKİP ET

''Enerji dünyasının derinliklerine inmenize ve bu konuda kelimenin tam anlamıyla her şeyi öğrenmenize yardımcı olacak bilgi kaynaklarını paylaşacağız.'' - Akkuyu Nükleer.

“Herkes için Enerji” konusu üzerine en iyi 3 belgesel

Akkuyu Nükleer AŞ


- Akkuyu Nükleer AŞ (NGS), bilgi payşaımı yaptı...

''Nükleer enerjiyi ve genel olarak enerji sektörünü anlamak hiç de kolay değildir. Hesabımızda çeşitli enerji teknolojileri, süreçler, ekipmanlar ve sistemler hakkında ayrıntılı bilgiler paylaşıyoruz. Ancak, daha fazla bilgi edinmek isteyen takipçilerimiz için Akkuyu'nun Seçtikleri adlı yeni bir başlık açıyoruz. Bu başlıkta, enerji dünyasının derinliklerine inmenize ve bu konuda kelimenin tam anlamıyla her şeyi öğrenmenize yardımcı olacak bilgi kaynaklarını paylaşacağız. Eğer hazırsanız, nükleer hakkında en iyi 3 belgesel ile başlıyoruz.''

 

“Herkes için Enerji” konusu üzerine en iyi 3 belgesel...

1- The New Fire (Yeni Ateş)
Belgesel; genç girişimcilerin, bilim insanlarının ve mühendislerin yenilikçi teknolojiler kullanarak nükleer enerjinin geleceğini nasıl şekillendirdiğini gözler önüne seriyor.

2- Nuclear Now (Nükleer Zamanı)
Yönetmen Oliver Stone, iklim değişikliğinin ve enerji krizinin nükleer enerjiyle nasıl üstesinden gelinebileceğinin izini sürüyor.

3- Why Nuclear Energy Is on the Verge of a Renaissance (Nükleer Enerji Neden Bir Aydınlanmanın Eşiğinde)
Nükleer enerji, toplumun duyduğu tüm çekincelere karşın düşük maliyetle büyük miktarda elektrik üretmenin en güvenli ve güvenilir yoludur. Bundan dolayı nükleerin algısı değişmeye başlıyor. Bu sırada dünya; iklim değişikliğinin yeni etkileri, küresel sıcaklık artışı, kirlilik, orman yangınları ve şiddetli fırtınalara tanıklık etmeye devam ediyor.

 

(nükleer enerji gündemi - enerji ekonomisi)

nükleer enerji gündemi enerji ekonomisi