Milliyet Enerji dergisi inovasyon ve yeni teknolojilerin enerji üzerindeki etkisini ele alıyor

TAKİP ET

- Türkiye ve dünyadaki enerji sektörüne dair gelişmeleri, sektörün önde gelen isimleriyle değerlendiren Milliyet Enerji dergisi, üçüncü sayısında “İnovasyon ve yeni teknolojilerin enerji üzerindeki etkisi” konusunu masaya yatırıyor. Milliyet Enerji dergisi’nin yeni sayısında; “teknolojiyi geliştirenler” enerji ve teknoloji konularını değerlendirirken, “enerji üreticileri ve oyuncuları” ile yeni teknolojilerdeki fırsatlar inceleniyor.


AYRINTILAR

Milliyet Enerji dergisi, 28 Haziran Pazartesi günü üçüncü sayısında sektördeki gelişmeleri ve güncel konuları işin uzmanlarıyla derinlemesine incelemeye devam ediyor.  Küresel enerji sektöründe dijitalleşmenin bir tercih değil zorunluluk olduğu bu dönemde, Milliyet Enerji dergisi yapay zeka, nesnelerin interneti, blokzincir, akıllı sistemler gibi pek çok gelişmeyi mercek altına alıyor.

 

Perspektif bölümünde Mithat Yurdakul

Dünya çapında ilgi çeken kripto para-enerji ilişkisinin analizlerini okurlarla paylaşıyor ve Uluslararası Yenilenebilir Enerji Ajansı (IRENA) İnovasyon ve Teknoloji Merkezi Direktörü Dr. Dolf Gielen, “İklim değişikliği ile mücadelede yenilenebilir enerji teknolojilerinin geldiği nokta”yı aktarıyor. EPİAŞ’ın Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Tancan, yeni uygulamaya giren “Vadeli Elektrik Piyasası” ve “Yeşil Sertifika” uygulamalarını işlerken, TEİAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Kaldırım “inovatif projeler ve yenilenebilir enerji kaynaklarıyla şebekelerin entegrasyonu” konusunu ele alıyor. Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği (ELDER) Genel Sekreteri Mustafa Özge Özden ise elektrik dağıtım sektörünün akıllı sistemler ile Ar-Ge çalışmaları ve nesnelerin interneti hakkında faydalı bilgiler veriyor. 

Her sayıda olduğu gibi kitap tavsiyesi ve karikatürle de Milliyet Enerji dergisi okurlarına keyifli bir içerik sunuyor.

 

28 Haziran Pazartesi günü Milliyet Gazetesi ile birlikte bayilerden ücretsiz

Olarak ulaşılabilecek Milliyet Enerji dergisine, dijital platformlarda Dergilik ve Milliyet e-gazete uygulamalarından da erişilebilecek.

milliyet enerji inovasyon