Logosunu yeniledi - PETDER!

TAKİP ET

''Derneğimiz, gelişen teknolojilerle birlikte elektrikli araç şarj hizmetleri ve gelecekte ulaşımda ve taşımacılıkta hidrojen teknolojisinin sanayileşmesi gibi alanlarda faaliyet gösterme kararı almıştır.'' - PETDER!

PETDER, elektrikli araç şarj hizmetleri sektörünü içeren e-mobiliteyi ana faaliyet alanları arasına eklediklerini duyurdu. Logosunu da yenileyen PETDER’in yeni ünvanı “Petrol Sanayi ve Emobilite Derneği” oldu.

 

PETDER yeni logusu

27 yıl önce petrol ürünlerinin üretimden tüketime kadar olan faaliyetler zinciri üzerinde çalışmalar yapmak amacı ile ülkenin önde gelen akaryakıt dağıtım şirketleri tarafından kurulan PETDER, elektrikli araç şarj hizmetleri sektörünü içeren e-mobiliteyi ana faaliyet alanına ekledi. Ayrıca, bu değişikliğin önemine vurgu yapacak şekilde, Derneğin unvanı da yenilenerek “Petrol Sanayi ve Emobilite Derneği” olurken, logosu da yenilendi.

 

Ahmet Erdem

PETDER Başkanı

“Derneğimiz, gelişen teknolojilerle birlikte elektrikli araç şarj hizmetleri ve gelecekte ulaşımda ve taşımacılıkta hidrojen teknolojisinin sanayileşmesi gibi alanlarda faaliyet gösterme kararı almıştır. Bu doğrultuda, elektrikli araç şarj hizmetleri sektörünü içeren e-mobiliteyi Derneğimizin ana faaliyet alanları arasına ekledik. Derneğimiz, akaryakıt dağıtım sektöründe yaklaşık %87 ile en geniş temsili sağlayan sivil toplum kuruluşu olmanın yanı sıra, e-mobilite ve alternatif yakıt sektörlerinde de aktif rol oynamaktadır. Gelecekte bu sektörlerin çok önemli olacağına inanarak, e-mobiliteyi destekliyoruz. Derneğimizin de ilerleyen dönemlerde bu konular üzerine önemli çalışmaları ve etkinlikleri olacaktır.”

 

petder haberleri - enerji ekonomisi

petder yeni logosu petder başkanı