Lincoln Electric Türkiye - Yeni ürünü...

TAKİP ET

Lincoln Electric Türkiye, yeni PROMIG™ torçlarıyla aşınma parçaları uzun ömürlü olan üst düzey kaliteye sahip bir performans sundu.

Kaynak sektörünün lider kuruluşları arasında yer alan Lincoln Electric Türkiye, kaynakçıların hafif endüstriyel ve profesyonel uygulamaların üstesinden gelmesine olanak tanıyan ve çok çeşitli kaynak süreçlerinde hatasız ve pürüzsüz kaynak yapılmasını sağlayan LINCGUN® PROMIG™ torç serisini piyasaya sürüyor. LINCGUN® PROMIG™ serisi MIG torçları en iyi performansı sağlayarak maliyet tasarrufu elde etmek ve aynı zamanda kolay, etkili, verimli ve güvenilir kaynak yapılmasına olanak tanımak amacıyla tasarlandı. LINCGUN® PROMIG™ serisi MIG torçlarının uygulama alanlarını ise genel imalat, bakım ve onarım, yapısal, ağır imalat, gemi inşa ve otomotiv alanları oluşturuyor. 
 

Lincoln Electric Türkiye...

Geliştirdiği ürünlerle kaynak sektörünün ihtiyaçlarını karşılayan Lincoln Electric Türkiye, yeni PROMIG™ torçlarıyla aşınma parçaları uzun ömürlü olan üst düzey kaliteye sahip bir performans sunuyor. Mükemmel kaynak sağlayan güvenilir ve sağlam torçlar mekanik hasar ve aşırı sıcaklıklara karşı yüksek derecede dayanıklı bir performansa sahip. LINCGUN® PROMIG™ serisi MIG torçları, kusursuz tel beslemesi ve uzun ömürlü torç sarf malzemeleri sayesinde önemli derecede tasarruf sağlarken Lincoln Electric kaynak ekipmanları ile mükemmel uyumluluk sergiliyor. 

Düzgün tel beslemesi sağlayan özel yüksek kaliteli torç spirali, duruş süresini azaltmak için basitleştirilmiş kullanım ve aşınma parçaları ve döndürülebilir kuğu boyunlu seçeneklerine sahip LINCGUN® PROMIG™ serisi EN 60974-7 standardı ile uyumlu olma özelliğini taşıyor. Ayrıca LINCGUN® PROMIG™ serisi MIG torçları 1 kontak meme başına %70 KG’ye kadar daha fazla kaynak yapma imkanı sağlıyor. LINCGUN® PROMIG™ serisi MIG torçları daha düşük kablo sıcaklığı, daha düşük güç tüketimi ve daha güçlü ark ile piyasadaki en verimli torçlar olarak dikkatleri üzerine çekiyor.  



Enerji Ekonomisi

Lincoln Electric kaynak enerji enerji ekonomisi