Lincoln Electric Türkiye - Gazaltı Kaynağı için yeni kaynak makinası...

TAKİP ET

-Kaynak sektörünün lider kuruluşları arasında yer alan Lincoln Electric Türkiye, yerli teknolojilerle geliştirdiği gazaltı kaynağında sıçrantısız ve mükemmel performans sunan yeni kaynak makinesi MasterMIG 355’İ piyasaya sürüyor.


AYRINTILAR
3 yıllık parça ve işçilik garantisine sahip olan makine tel sürme ünitesi güç ünitesinden ayrılabilen tipte ve yarı-otomatik gazaltı (MIG/MAG) kaynak makinesi olarak öne çıkıyor. İnşaatlarda kullanılan düşük karbonlu yapı çeliklerinin, paslanmaz çeliklerin, alüminyum ve alüminyum alaşımlarının yüksek kaliteli kaynağına uygun olan MasterMIG 355, CO2 gazı ile sıçrama sorunu olmadan kaynak yapma olanağı sağlıyor. MasterMIG 355 ve Lincoln Electric Türkiye’nin yenilikçi ürünleri www.askaynak.com.tr adresinde incelenebiliyor.

Geliştirdiği ürünlerle kaynak sektörünün ihtiyaçlarını karşılayan Lincoln Electric Türkiye yeni kaynak makinesiyle de gazaltı kaynağında mükemmel performans sunuyor. Tel sürme ünitesi ayrılabilen makine bu sayede kaynakçıların ağır güç ünitesini kaldırma ya da yerini değiştirme zorunluluklarını ortadan kaldırıyor.  MasterMIG 355, CO2 gazı ile sıçrama sorunu olmadan kaynak yapma olanağı sağlıyor. 30 kademeli (3x10) kaynak gerilimi ayarına sahip olan makinenin kaynak parametreleri daha hassas şekilde ayarlanabiliyor.

Tel besleme hızının da ayarlanabildiği MasterMIG 355, aynı zamanda 2/4 tetik seçeneğine sahip. Makine; ark oluşumunu kolaylaştıran yavaş tel besleme özelliği (yumuşak başlangıç), aşırı ısıl yüklemeye karşı termal koruma devresi ve lambası, geri-yanma süresi ayarı (burnback), gaz akış kontrolü ve kaynak yapmadan ve gaz akışı olmadan tel besleyebilme özelliği ve hava soğutma özelliği ile dikkat çekiyor. MasterMIG 355 ve Lincoln Electric Türkiye’nin yenilikçi ürünleri www.askaynak.com.tr adresinde incelenebiliyor.

Enerji Ekonomisi

lincoln elektrik kaynak