''Kuzey Irak Bölgesel Yönetimi ile Petrol ticareti'' konulu soruyu cevapladı!

TAKİP ET

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, TBMM'de ''2014-2018 yılları arasında Türkiye ile Kuzey Irak Bölgesel Yönetimi arasında petrol ticareti gerçekleşip gerçekleşmediğine ilişkin'' yazılı soru önergesini cevapladı. 

Soru: Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, TBMM'de ''2014-2018 yılları arasında Türkiye ile Kuzey Irak Bölgesel Yönetimi arasında petrol ticareti gerçekleşip gerçekleşmediğine ilişkin'' yazılı soru önergesini cevapladı. 

Cevap: ''2021 - 2018 yılları arasında ülkemiz ile Kuzey Irak Bölgesel Yönetimi arasında herhangi bir petrol ticareti gerçekleşmemiştir'' 

 

ayrıntılar...

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, TBMM'de (Türkiye Büyük Millet Meclisi) Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez'in ''2014-2018 yılları arasında Türkiye ile Kuzey Irak Bölgesel Yönetimi arasında petrol ticareti gerçekleşip gerçekleşmediğine ilişkin'' yazılı soru önergesini cevapladı.

 

EnerjiBakanı Alparslan Bayraktar'ın ''2014-2018 yılları arasında Türkiye ile Kuzey Irak Bölgesel Yönetimi arasında petrol ticareti gerçekleşip gerçekleşmediğine ilişkin'' konulu yazılı soru önerhesine verdiği cevabın tam metni!

(tbmm enerji yazılı soru önergeleri)

tbmm enerji yazılı soru önergeleri kuzey ırak petrol ticareti