'Küresel Enerji ve İklim Politikalarında Yeni Bir Dönem'

TAKİP ET

-Sabancı Üniversitesi İstanbul Uluslararası Enerji ve İklim Merkezi (IICEC), “Küresel Enerji ve İklim Politikalarında Yeni Bir Dönem: Yeni ABD Yönetimi Gündemi” başlıklı bir Webinar düzenliyor.

AYRINTILAR!
 

Sabancı Üniversitesi İstanbul Uluslararası Enerji ve İklim Merkezi (IICEC), “Küresel Enerji ve İklim Politikalarında Yeni Bir Dönem: Yeni ABD Yönetimi Gündemi” başlıklı bir Webinar düzenliyor.

23 Şubat 2021 Salı günü (16:30-17:30) gerçekleştirilecek Webinar’ın açış konuşmasını Sabancı Üniversitesi Kurucu Mütevelli Heyeti Başkanı Güler Sabancı yapacak. 

Açılış konuşması Uluslararası Enerji Ajansı Başkanı Dr. Fatih Birol

Açılış konuşmasının ardından Uluslararası Enerji Ajansı (IEA) Başkanı Dr. Fatih Birol, “Küresel Perspektif” başlıklı Keynote Konuşmasını gerçekleştirecek ve enerji ve iklim alanlarında öne çıkan önemli dinamikleri ve liderliğinde IEA gündemindeki konuları değerlendirecek. 

Dr. Fatih Birol’un ardından, Obama Başkanlığı’nda ABD 13. Enerji Bakanı olarak görev alan Prof. Ernest J. Moniz toplantının Onur Konuğu Konuşmacısı olarak söz alacak ve ABD’nin yeni enerji ve iklim politikalarını anlatacak. 

Webinar, konuşmalardan sonra iş dünyası odaklı bir panel ile devam edecek. Konuşmacıların SHELL Türkiye Ülke Başkanı Ahmet Erdem, Borusan Holding CEO’su Erkan Kafadar, TÜSİAD Enerji Çalışma Grubu Başkanı Kıvanç Zaimler olacağı panel, Sabancı Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fuat Keyman tarafından yönetilecek. 

Programda; Enerji ve iklim alanlarındaki güncel küresel gelişmeleri, Uluslararası Enerji Ajansı (IEA) gündemindeki çalışmalar, yeni ABD yönetiminin temiz enerji ve iklim değişikliği ile ilgili yeni politika girişimleri, enerji ve iklim konularıyla iş dünyasının gündemi ele alınacak.

Program:

-IICEC “Küresel Enerji ve İklim Politikalarında Yeni Bir Dönem: Yeni ABD Yönetimi Gündemi” Webinarı. 

-Tarih : 23 Şubat 2021, Salı

-Saat : 16:30 – 17:30

Toplantıyı canlı izlemek için link: http://iiceconline.sabanciuniv.edu/ 

Enerji Ekonomisi

sabancı üniversitesi i̇stanbul uluslararası enerji ve i̇klim merkezi fatih birol