Küçük bir adım - Elektrik faturasını yılda 500 TL azaltıyor!

TAKİP ET

 

- Biliyor musunuz?

Kullanılmayan eşyaları prizden çekmek, yıllık elektrik faturasında 500 TL tasarruf sağlıyor.'

Genelde; ev ve işyerlerinde televizyon, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi gibi cihazlar, bekleme modunda tutuluyor. Bu nedenle de cihaz, sürekli elektrik tüketiyor. 


Elektrik faturaları - Tasarruf

Elektrik faturaları için; elektrik fiyatları kadar, elektrik tasarrufu da önemli bir etken. Çok basit tasarruf adımları, elektrik fatura tutarlarını önemli oranda azaltabiliyor. Limak Enerji Uludağ Elektrik'in 'Elektrik faturaları' için yaptığı önerilerde, yaklşaık 47 milyon elektrik abonesi için önem arzediyor. 
 

Elektrik faturalarında tasarruf için altın öneriler!





BİLGİ:

Limak Enerji Uludağ Elektrik:

'Limak Enerji Uludağ Elektrik; Limak Holding kuruluşudur. 6446 sayılı Elektrik Piyasası Kanunu ve Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nun (EPDK) ilgili mevzuatları çerçevesinde 28.09.2012 tarihinde kurulmuştur. Görevli elektrik tedarik lisansına sahiptir. Aynı zamanda son kaynak tedarikçisidir.

Bursa, Balıkesir, Yalova ve Çanakkale’de 9 Bölge Müdürlüğü, Genel Merkez Binası 100’ü aşkın Müşteri İşlem Merkezi(MİM) ile abonelik, tahsilat, indirimli elektrik satışı, avantajlı tarifelerden yararlanma gibi birçok hizmet gerçekleştirilmektedir. EPDK tarafından belirlenen, yıllık elektrik tüketimi 1200 kWh (Elektrik faturası aylık 88 TL ve üzeri) olan serbest tüketicilere indirimli elektrik satışını gerçekleştirmektedir. Serbest tüketiciler için kampanyalar düzenleyerek, avantajlı tarifelerle elektrik satışını tüm Türkiye’de gerçekleştirmektedir. Ayrıca sosyal sorumluluğunun farkında olarak, birçok kurumsal sosyal sorumluluk projesiyle değer yaratmayı sürdürmektedir.'
Kaynak: Limak enerji Uludağ Elektrik
 

Elektrik Dağıtım Şirketleri - Enerji Ekonomisi



Enerji Ekonomisi

elektrik tasarrufu limak enerji limak enerji uludağ elektrik