KONYA - 9 jeotermal saha için ihale duyurusu yapıldı!

TAKİP ET

Konya'da 9 adet jeotermal saha için ihale duyurusu yapıldı. Ruhsat sahaları 3 yıllık arama ve 30 yıllık işletme için yapılacak.

- Konya'da 9 adet jeotermal saha için ihale duyurusu yapıldı. Ruhsat sahaları 3 yıllık arama ve 30 yıllık işletme için yapılacak.

 9 adet jeotermal saha için ihale

Konya Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı 'Devletin Hüküm ve Tasarrufu altında bulunan ve aşağıda bilgileri belirtilen İlimiz Hudutlarındaki 9 adet Jeotermal Kaynak Arama Ruhsatlı saha ve 1 adet Jeotermal Kaynak İşletme Ruhsatlı saha 5686 sayılı Jeotermal Kaynaklar ve Doğal Mineralli Sular Kanunu Uygulama Yönetmeliğinin 17. maddesi gereği, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesine göre Açık Teklif Usulü ile ihaleleri ayrı ayrı olarak Konya Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Doğal Kaynaklar, Ruhsat ve Kültür Varlıkları Müdürlüğünde yapılacaktır.' konulu jeotermal saha ilanı, 22 Nisan 2021 tarihli resmi Gazetede yayınlandı. 


3 yıllık arama - 30 yıllık işletme

Konya Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı'nın 'Konya Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığınca 5686 sayılı Jeotermal Kaynaklar ve Doğal Mineralli Sular Kanununa göre aşağıda ilçesi, mahalle/mevkii, alanı, koordinatları ve muhammen bedeli ve geçici teminatları belirtilen jeotermal sahalar ihale edilerek (Arama:3 yıllık İşletme:30 yıllık) ruhsatlandırma işlemi yapılacaktır.' içerikli ihale duyurusu için ayrıntıları için şağıdaki linke tıklayınız.

JEOTERMAL KAYNAK ARAMA/İŞLETME RUHSATLI SAHALAR İHALE EDİLECEKTİR
Konya Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığından:

Emerji ekonomisi

konya jeotermal ihale