Konu "Uluslararası Doğrudan Yatırımların Ülkedeki KOBİ'ler ile Bağlantılarını Güçlendirmesi"

TAKİP ET

Konu “Uluslararası Doğrudan Yatırımların Ülkedeki KOBİ’ler ile Bağlantılarını Güçlendirmesi”

Uluslararası Yatırımcılar Derneği (YASED)

Uluslararası Yatırımcılar Derneği (YASED), bilgi paylaşımı yaptı. YASED'in ''YASED Küresel Yatırım Günleri 2023 Etkinlikleri devam ediyor'' başlıklı bilgi paylaşımı şöyle: ''Birleşmiş Milletler Ticaret ve Yatırım Konferansı (UNCTAD) tarafından hazırlanan “Dünya Yatırım Raporu 2023 Türkiye Lansmanı” ile başladığımız “YASED Küresel Yatırım Günleri 2023” etkinliğimiz, uluslararası doğrudan yatırımların ülke ekonomilerine yönelik olumlu çarpan etkilerinin ele alınacağı ikinci oturumu ile devam ediyor.

24 Temmuz 2023 tarihinde saat 15.00'te gerçekleşecek olan çevrimiçi etkinliğimizde; OECD Mali ve İdari İşler Birimi Ekonomisti ve Politika Analisti Stratos KAMENIS ve YASED Baş Ekonomisti ve Ankara Temsilcisi Mine ERGÜN BAKDUR “Uluslararası Doğrudan Yatırımların Ülkedeki KOBİ’ler ile Bağlantılarını Güçlendirmesi” konusundaki en güncel çalışmaları değerlendirecekler.

İngilizce olarak gerçekleşecek yayınımızı, aşağıda linki yer alan sanal platformumuz üzerinden izleyebilirsiniz. YASED’in küresel tedarik zincirleri ve start-uplarla iş birliği gündemlerine de katkı sağlamasını beklediğimiz ve ilginizi çekeceğini düşündüğümüz bu yayınımızda bizimle birlikte olmanızdan mutluluk duyacağız.

İzlemek için link: https://app.livecastmedia.com/event/yased

enerji ekonomisi 

Uluslararası Yatırımcılar Derneği (YASED Dünya Yatırım Raporu 2023