Konu ''İklim Değişikliği - Yeşil Mutabakat ve Sürdürülebilirlikteki Son Gelişmeler"

TAKİP ET

Küresel Isınma Kurultayı Komitesi işbirliğiyle, ÇEVKO Vakfı İklim Değişikliği ve Sürdürülebilirlik Çalışma Grubu'nun hazırladığı söyleşimiz 24 Nisan Pazartesi saat 15.00'de yapılacak "İklim Değişikliği, Yeşil Mutabakat ve Sürdürülebilirlikteki Son Gelişmeler" başlığını taşıyan söyleşi düzenliyor.

"İklim Değişikliği, Yeşil Mutabakat ve Sürdürülebilirlikteki Son Gelişmeler"

"ÇEVKO Vakfı SÖYLEŞİLERİ"

ÇEVKO bilgi paylaşımı yaptı... Küresel Isınma Kurultayı Komitesi işbirliğiyle, ÇEVKO Vakfı İklim Değişikliği ve Sürdürülebilirlik Çalışma Grubu'nun hazırladığı söyleşimiz 24 Nisan Pazartesi saat 15.00'de yapılacak "İklim Değişikliği, Yeşil Mutabakat ve Sürdürülebilirlikteki Son Gelişmeler" başlığını taşıyan söyleşi düzenliyor.

Zoom platformu üzerinden gerçekleşecek söyleşimizin moderatörlüğünü Küresel Isınma Kurultayı Komitesi Başkanı celal toprak yapacak. Konuklarımız ise P&G Türkiye, Kafkasya ve Orta Asya Kurumsal İletişim ve Medya Direktörü Nesli Şenoğlu Kılıçal, Bursa Uludağ Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi - Sürdürülebilir Kampüs Koordinatörü Prof. Dr. Guray Salihoglu, Bursa Uludağ Üniversitesi Sürdürülebilir Kampüs Öğrenci Topluluğu Üyesi Simge Çağlar ve ÇEVKO Vakfı Genel Sekreteri Mete Imer.
 

enerji ekonomisi

 

Zoom platformu ÇEVKO Vakfı Yeşil Mutabakat İklim Değişikliği