Konu ''Doğalgaz Piyasasında Rekabetin ve Şeffaflığın Artırılması için Danışmanlık Hizmetleri Projesi''

TAKİP ET

Enerji Bakanlığı - ''Doğalgaz Piyasasında Rekabetin ve Şeffaflığın Artırılması için Danışmanlık Hizmetleri Projesi Çevrimiçi Bilgilendirme Toplantısı'' duyurusu yaptı.

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı (ETKB) - ''Doğalgaz Piyasasında Rekabetin ve Şeffaflığın Artırılması için Danışmanlık Hizmetleri Projesi Çevrimiçi Bilgilendirme Toplantısı'' duyurusu yaptı.

 

Tarih: 22 Şubat 2024

Saat: 14:00

Çevrimiçi

 

ayrıntılar...

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı (ETKB)'nın ''Doğalgaz Piyasasında Rekabetin ve Şeffaflığın Artırılması için Danışmanlık Hizmetleri Projesi Çevrimiçi Bilgilendirme Toplantısı'' duyurusu şöyle: ''IPA 2018 CS04 “Doğalgaz Piyasasında Rekabet ve Şeffaflığın Artırılması için Danışmanlık Hizmetleri” Projesi için Çevrimiçi Bilgilendirme Toplantısı.

AB Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı (IPA) 2018 programlaması altında yer alan ve Dünya Bankası ile yürütülecek CS04 kodlu Doğalgaz Piyasasında Rekabet ve Şeffaflığın Artırılması için Danışmanlık Hizmetleri projesinin ihale süreci ve talep edilen danışmanlık hizmetlerinin kapsamı hakkında bilgilendirmelerde bulunmak üzere 22 Şubat 2024 tarihinde saat 14:00’da çevrimiçi bir toplantı gerçekleştirilecektir.

Toplantıya katılım sağlayacak danışmanların 20 Şubat 2024 mesai bitimine kadar dia2@enerji.gov.tr adresine e-posta göndermeleri rica olunur.''

 

(enerji takvimi - enerji gündemi)

enerji takvimi enerji gündemi