Konu 'Denizüstü Rüzgar Enerjisi' - 2 Aralık İzmir!

TAKİP ET

İzmir'de 'Denizüstü Rüzgar Enerjisi ve İzmir için Fırsatlar Toplantısı' gerçekleştiriliyor.

İzmir Kalkınma Ajansı, 'Denizüstü Rüzgar Enerjisi ve İzmir için Fırsatlar Toplantısı' etkinliğiyle ilgili bilgi paylaşımı yaptı.


İzmir Kalkınma Ajansı: 'Hızlı bir büyüme trendine giren küresel denizüstü rüzgar enerjisi sektörünün İzmir rüzgar sanayii için yarattığı fırsatları konuşmak üzere 2 Aralık Perşembe günü saat 13.30’da Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde “Denizüstü Rüzgar Enerjisi ve İzmir için Fırsatlar Toplantısı” gerçekleştirilecek.'


Kayıt formuna ve etkinlik katılımı için,



- TIKLAYIN

 

İzmir Kalkınma Ajansı:

'İzmir’in sürdürülebilir kalkınması için bütüncül bir yaklaşım ile yerel potansiyeli harekete geçirecek katılımcı araçlar geliştiriyor ve uyguluyoruz.

2006 yılında Bakanlar Kurulu kararı ile Türkiye’deki ilk iki pilot ajanstan biri olarak kurulan İzmir Kalkınma Ajansı, İzmir’in sürdürülebilir kalkınması için öncü nitelikte faaliyetler yürütür. Katılımcılığı esas alarak yerel potansiyeli harekete geçirmeyi hedefleyen İzmir Kalkınma Ajansı, ulusal kalkınma hedefleri çerçevesinde İzmir odaklı bölge planları hazırlar ve bu planlarda belirlenen temel hedef ve önceliklere yönelik geliştirilen projelere mali ve teknik destek sağlar.

Yerli ve yabancı yatırımcılara liman kenti İzmir’in sunduğu eşsiz yatırım ortamı ve iş olanaklarını tanıtarak kenti bir çekim merkezi haline getirmeyi hedefler. Yürüttüğü kentsel markalaşma faaliyetleriyle İzmir’i dünya çapında tanınan bir destinasyon olarak konumlandırmayı hedefler. Çalışmalarını yenilikçi, tarafsız ve çözüm odaklı bir yaklaşımla yürüten İzmir Kalkınma Ajansı sosyal, ekonomik ve kültürel kalkınmayı temel alan faaliyetleri ile kaynaklarından en verimli şekilde yararlanan, dinamik bir İzmir için çalışır.'
Kaynak: İzmir Kalkınma Ajansı

Enerji Ekonomisi

denizüstü rüzgar enerjisi rüzgar enerjisi izmir enerji ekonomisi