KONFERANS - Konu ''Temiz enerji ve temiz teknolojiler''

TAKİP ET

Enerji Sanayicileri & İş İnsanları Derneği (ENSİA), 'Temiz Gelecek İçin Temiz Eylemler - Clean Actions For Clean Future' konulu konferans düzenliyor.

Konferans:

Temiz Gelecek İçin Temiz Eylemler - Clean Actions For Clean Future

ENSİA

Enerji Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (ENSİA), konuyla ilgili bilgi paylaşımı yaptı. ENSİA'nın bilgi paylaşımını aşağıda okuyabilirsiniz.

 

ayrıntılar...

ENSİA...

- İzmir ve çevresinde, temiz enerji ve temiz teknolojiler kümelenmesine yönelik eylem planının tanıtımı yapılarak paydaşlarımızın bilgilendirilmesi ve dünyadan iyi uygulama örneklerinin paylaşılması amacıyla,

- BEST For Energy Projemiz kapsamında rekabetçi bir temiz enerji ve temiz teknolojiler kümelenme yapısının oluşturulması için atılması gereken kısa, orta ve uzun vadeli adımlar belirlenmiş ve eylem planı çalışmaları tamamlanmıştır.

- Bu çerçevede, İzmir ve çevresinde, temiz enerji ve temiz teknolojiler kümelenmesine yönelik eylem planının tanıtımı yapılarak paydaşlarımızın bilgilendirilmesi ve dünyadan iyi uygulama örneklerinin paylaşılması amacıyla, 9 Şubat 2023 Perşembe günü 09:30-17:30 saatleri arasında “Temiz Gelecek İçin Temiz Eylemler - Clean Actions For Clean Future” Konferansı Wyndham Grand İzmir Özdilek Otel’de (İnciraltı) gerçekleştirilecektir.

- Danimarkalı kurum, kuruluş ve firmaların onur konuğu olarak katılım sağlayacağı konferansın son bölümünde, Danimarka ve Türkiye arasındaki iş ve araştırma çalışmalarının geliştirilmesine yönelik etkinlik ile katılımcılarının bir araya gelmesi sağlanacaktır.

 

Clean Actions for Clean Future Konferansı’na kayıt yaptırmak için link...

https://lnkd.in/d9QirdUx

enerji ekonomisi

Temiz enerji temiz gelecek ENSİA