Karbonsuzlaşma Yolunda KojenTÜRK Konferansı - 1 Aralık'ta...

TAKİP ET

- 'Karbonsuzlaşma Yolunda KojenTÜRK Konferans serisi', 1 Aralık 2021  Çarşamba günü başlıyor...


Türkiye Kojenerasyon Derneği (KojenTürk): 'Karbonsuzlaşma Yolunda KojenTÜRK Konferans serisi başlıyor. Serinin ilk konferansı ‘COP26 Sonrasında, İklim, Enerji ve Finansman' konusunda olacaktır.'


Kojenerasyon ne demek? - Trijenerasyon ne demek?



 

Türkiye Kojenerasyon Derneği

Türkiye Kojenerasyon Derneği (KojenTÜRK) tarihçesi... 'Türkiye Kojenerasyon Derneği: Derneğimiz, aşağıda adı geçen kurucu üyeler tarafından 1998 yılında Kojenerasyon Derneği adı altında kurulmuştur.

KURUCU ÜYELER

    Özkan AĞIŞ

    Süleyman BULAK

    Özcan AĞABAY

    Alp ZOR

    Mehmet Turgut TOMSU

    Damar ARIKOĞLU

    Ayşe Ruhan TEMELTAŞ

    Necdet KÜLÇE

    Mehmet Ufuk BERK

    Gökhan YARDIM

    Gökmen TOPUZ

    Sami ERKİŞİ

9. Cumhurbaşkanı Süleyman DEMİREL döneminde Dernek isminin başına "Türkiye" eklenerek "Türkiye Kojenerasyon Derneği" olmuştur.
 
2010 yılı Genel Kurul Toplantısı'nda yapılan tüzük değişikliği ile Derneğimizin ismi Türkiye Kojenerasyon ve Temiz Enerji Teknolojileri Derneği (TÜRKOTED) olarak değiştirilmiş olup, uzun süre faaliyetlerine bu ad altında devam etmiştir.

22 Kasım 2018 tarihinde gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda yapılan tüzük değişikliği ile dernek Türkçe ismi Türkiye Kojenerasyon Derneği, İngilizce ismi Turkish Cogeneration Association, kısa ismi Cogen Turk olarak değişerek faaliyetlerine bu ad altında devam etme kararı almıştır.'
 

Enerji Ekonomisi

kojentürk türkiye kojenerasyon derneği kojenerasyon enerji ekonomisi