'Kamu Binalarında Enerji Verimliliği Tadilatı İşi...'

TAKİP ET

'Kamu Binalarında Enerji Verimliliği Tadilatı İnşaat Sözleşmesi İşi için ihaleye çıkılmıştır. ' Resmi Gazetede yayınlandı.

-'Kamu Binalarında Enerji Verimliliği Tadilatı İnşaat Sözleşmesi İşi için ihaleye çıkılmıştır. ' Resmi Gazetede yayınlandı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü'nün yayınladığı ilan ayrıntılarını aşağıda okuyabilirsiniz.

AYRINTLAR!

'Kamu Binalarında Enerji Verimliliği Projesi
(KABEV) (EEPB/WB/MOEU/REN-WORKS-P01) İlanı


TÜRKİYE CUMHURİYETİ Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü Kamu Binalarında Enerji Verimliliği Projesi (KABEV) (Kredi No: IBRD-9015)

Türkiye Cumhuriyeti Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, “Kamu Binalarında Enerji Verimliliği Projesi (KABEV)” kapsamında kamu binalarında enerji verimliliği tadilatlarında kullanılmak üzere, Uluslararası İmar ve Kalkınma Bankasından (IBRD) sağlanan kredi ile finanse edilen KABEV Projesi kapsamında “Kamu Binalarında Enerji Verimliliği Tadilatı İnşaat Sözleşmesi İşi (EEPB/WB/MOEU/REN-WORKS-P01)” için ihaleye çıkılmıştır.
 

Teklifler 22 Şubat 2021 günü

Teklifler 22 Şubat 2021 günü saat (yerel saat) 15:00’e kadar teslim edilecek olup ilgilenen Firmalar https://kamuenerji.csb.gov.tr/ adresinden detaylı ilan metnine ulaşabilirler.'

Enerji Ekonomisi 

kamu binalarında enerji verimliliği kabev