'Kamu Binalarında Enerji Verimliliği Projesi'' ihale ilanı!

TAKİP ET

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlü ''Kamu Binalarında Enerji Verimliliği Projesi (KABEV)' ihale duyurusu yaptı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlü ''Kamu Binalarında Enerji Verimliliği Projesi (KABEV)' ihale duyurusu yaptı. 

 

ayrıntılar!

Resmi Gazete: Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlü ''Kamu Binalarında Enerji Verimliliği Projesi (KABEV)' ihale duyurusu yaptı.  Yapı İşleri Genel Müdürlü ''Kamu Binalarında Enerji Verimliliği Projesi ihale ilanı, Resmi Gazete de yayınlandı (25 Nisan 2023 tarihli Resmi Gazete, İhale ilanları). 

 

Samsun İlindeki Kamu Binalarında Enerji Verimliliği Uygulamaları Yenileme/Tadilat İşi (EEPB/WB/MoEU/REN-WORKS-P11)

1. Türkiye Cumhuriyeti Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, “Kamu Binalarında Enerji Verimliliği Projesi” (KABEV) kapsamında kamu binalarında enerji verimliliği tadilatlarında kullanılmak üzere Uluslararası İmar ve Kalkınma Bankası (IBRD) / Temiz Teknoloji fonu (CTF) ile temin edilen finansman tutarının bir bölümü Samsun İlindeki Kamu Binalarında Enerji Verimliliği Uygulamaları Yenileme/Tadilat İşi (EEPB/WB/MOEU/REN-WORKS-P11) kapsamındaki ödemeler için kullanılacaktır.

2. Türkiye Cumhuriyeti Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı - Yapı İşleri Genel Müdürlüğü, Samsun İlindeki Kamu Binalarında Enerji Verimliliği Uygulamaları Yenileme/Tadilat İşi dâhilinde aşağıdaki listede verilen binalarda enerji verimliliği onarımının uygulaması (inşaat) işi için isteklileri, Dünya Bankası satın alma esas ve usulleri doğrultusunda, ulusal rekabetçi ihale yöntemiyle kapalı zarf ile tekliflerini sunmaya davet etmektedir.

 

ayrıntılar için tıklayın...

 

(enerji ihale ilanları - enerji ekonomisi)

enerji ihale ilanları enerji verimliliği Resmi Gazete