'Kamu Binalarında Enerji Verimliliği Onarım İşi' ihalesi...

TAKİP ET

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü 'Kamu Binalarında Enerji Verimliliği (KABEV) Projesi - İstanbul’da Yer Alan Kamu Binalarında Enerji Verimliliği' başlıklı ihale duyurusu yaptı. 

'İstanbul’da Yer Alan Kamu Binalarında Enerji Verimliliği' İhale Daveti

1. 'Türkiye Cumhuriyeti Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, “Kamu Binalarında Enerji Verimliliği (KABEV) Projesi” kapsamında kamu binalarında enerji verimliliği tadilatlarında kullanılmak üzere Uluslararası İmar ve Kalkınma Bankasından (IBRD) finansman temin etmiştir. Söz konusu finansman tutarının bir bölümü İstanbul’da Yer Alan Kamu Binalarında Enerji Verimliliği Onarımı İşi (EEPB/WB/MOEU/REN-WORKS-P03) kapsamındaki ödemeler için kullanılacaktır.

2. Türkiye Cumhuriyeti Çevre ve Şehircilik Bakanlığı - Yapı İşleri Genel Müdürlüğü, İstanbul’da Yer Alan Kamu Binalarında Enerji Verimliliği Onarımı İşi dâhilinde aşağıdaki listede verilen binalarda enerji verimliliği onarımının uygulaması (inşaat) işi için isteklileri, Dünya Bankası satın alma esas ve usulleri doğrultusunda, ulusal rekabetçi ihale yöntemiyle kapalı zarf ile tekliflerini sunmaya davet etmektedir. '
 

AYRINTILAR

İhale ayrıntıları için linke tıklayınız...

İHALEYE DAVET - İstanbul’da Yer Alan Kamu Binalarında Enerji Verimliliği Onarımı İşi!

Türkiye Cumhuriyeti Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğünden:

Enerji Ekonomisi

kamu binalarında enerji verimliliği istanbul