Kadın Mühendis ve Tekniker Adayları ''Başvuru süresi uzatıldı'' - Nordex Enerji!

TAKİP ET

Gücünü Rüzgardan Alan Kadın Mühendis ve Tekniker Adayları İçin Rüzgar Türbini Teknik Eğitim Programı Başvuruları Uzatıldı!

Nordex Enerji

Nordex Enerji olarak, rüzgar enerjisi sektörüne farklı bir perspektif kazandırmak ve kadın mühendis ve tekniker adaylarına öncü bir kariyer fırsatı sunmak için hazırladığımız geleneksel Rüzgar Türbini Teknik Eğitim Programı'na olan ilgiden dolayı mutluluk duyuyoruz, bu sebeple başvurularımızı yoğun talepler üzerine 9 Haziran 2023 tarihine kadar uzatıyoruz.
 
4-7 Temmuz 2023 tarihlerinde İzmir'deki Nordex Türkiye Servis ve Teknik Eğitim Merkezi'nde gerçekleşecek olan programımızda, rüzgar türbini tasarımının ve çalışma prensiplerinin sırlarını keşfedecek, sektördeki güncel teknolojiler ve trendler hakkında bilgi sahibi olacaksınız. Ayrıca, rüzgar enerji santrallerinin yatırımcı gözünden nasıl değerlendirildiğini öğrenme fırsatı yakalayacaksınız.
 
Bu programla amacımız, kadınların rüzgar enerjisi sektöründeki istihdamını artırmak ve sizlere öncü bir kariyer sağlamaktır. Siz de geleceğin enerji dünyasına adım atmak ve güçlü bir kariyer inşa etmek için başvurunuzu hemen yapın.
 
Detaylı bilgilere projemizin afişinde yer alan başvuru detaylarından ulaşabilirsiniz. Rüzgarın enerjisiyle güçlenmek için bu eşsiz fırsatı kaçırmayın!

 

başvuru...

 

kariyer haberleri - enerji ekonomisi

Kadın Mühendisler Tekniker Adayları Nordex Enerji kariyer haberleri