Jeotermal Saha İhalesi - OSMANİYE!

TAKİP ET

Osmaniye İl Encümeni Başkanlığı 'JEOTERMAL KAYNAK VE DOĞAL MİNERALLİ SU ARAMA VE İŞLETME SAHALARI İHALE EDİLECEKTİR' başlıklı ihale duyurusu yaptı.

AYRINTILAR

Osmaniye İl Encümeni Başkanlığı'nın, JEOTERMAL KAYNAK VE DOĞAL MİNERALLİ SU ARAMA VE İŞLETME SAHALARI İHALE EDİLECEKTİR ihale ilanı bugünkü Resmi Gazetede yayınlandı (Resmi Gazete Sayı 31433).
 

Osmaniye İl Encümeni Başkanlığı

Osmaniye İl Encümeni Başkanlığı: 'İlimiz, sınırları içerisinde 5686 sayılı Jeotermal Kaynaklar ve Doğal Mineralli Sular Kanunu Uygulama Yönetmeliği çerçevesinde, Ruhsatlı sahalara ait alanlarda, arama ve işletme haklarının verilerek ruhsatlandırılmalarına ilişkin aşağıda cins, muhammen bedeli ve geçici teminatı yazılı bulunan Jeotermal Kaynak ve Doğal mineralli Su arama ve işletme sahaları, 5686 sayılı Jeotermal Kaynaklar ve Doğal Mineralli Sular Kanunu Uygulama Yönetmeliğinin 17. maddesi gereğince, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. Maddesi hükümlerine göre Açık Teklif Artırma Usulüyle İhaleye çıkarılmıştır.

İhale, aşağıda belirtilen tarih ve saatte Osmaniye İl Encümeni toplantı salonunda yapılacaktır. İhale dosyası mesai saatlerinde Osmaniye İl Özel İdaresi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğünde görülebilir. İhaleye teklif vermek isteyenlerin 1500 TL bedel karşılığında ihale dokümanını satın almaları zorunludur.'
 

İhale ilanı

Osmaniye İl Encümeni Başkanlığı 'JEOTERMAL KAYNAK VE DOĞAL MİNERALLİ SU ARAMA VE İŞLETME SAHALARI İHALE EDİLECEKTİR' başlıklı ihale duyurusu için bugünkü Resmi Gazete'nin artırma - Eksiltme' ilanları bölümüne bakınız.

Enerji Ekonomisi


 

ihale ilanı jeotermal