Jeotermal İhale - MERSİN!

TAKİP ET

Mersin Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı 'JEOTERMAL KAYNAK ARAMA RUHSATLI SAHA İHALE EDİLECEKTİR' başlıklı ihale duyurusu yaptı.

- Mersin Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı 'JEOTERMAL KAYNAK ARAMA RUHSATLI SAHA İHALE EDİLECEKTİR' başlıklı ihale duyurusu, bugünkü Resmi Gazete de yayınlandı (12.01.2022 tarihli).
 


Artırma, Eksiltme ve İhale İlanları

Mersin Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı'nın '5686 sayılı Jeotermal Kaynaklar ve Doğal Mineralli Sular Kanununa bağlı Uygulama Yönetmeliğinin 17. maddesi gereğince 1 (bir) adet terk edilmiş 2448,54 hektar büyüklüğündeki jeotermal kaynak arama ruhsatlı saha, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesi hükümlerine göre Açık Teklif Artırma Usulü ile ihale edilmek üzere aramalara açılacaktır. İhale, 24/01/2022 Pazartesi günü saat 14:30’da, Akkent Mahallesi Hüseyin Okan Merzeci Bulvarı No:662/Yenişehir adresindeki Mersin Valiliği Hizmet Binası(Eski İl Özel İdare Hizmet Binası) 1. Kat toplantı salonunda toplanacak ihale komisyonu huzurunda yapılacaktır.' konulu ihale ilanı ile ilgili ayrıntılı bilgiye, 
bugünkü Resmi Gazete'nin 'Artırma, Eksiltme ve İhale İlanları' bölümünden ulaşılabilir.

Enerji Ekonomisi

jeotermal ihale mersin ihale ilanları enerji