Jeotermal ihale ilanları!

TAKİP ET

Niğde İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı ''JEOTERMAL KAYNAK ARAMA RUHSAT SAHALARI İHALE EDİLECEKTİR'' başlıklı ihale duyurusu yaptı.

Jeotermal ihaleler: Niğde İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı ''JEOTERMAL KAYNAK ARAMA RUHSAT SAHALARI İHALE EDİLECEKTİR'' başlıklı ihale duyurusu yaptı. Jeotermal ihale ilanları bugünkü resmi Gazete de yayınlandı (6 Eylül 2023 tarihli ve 32301 sayılı resmi Gazete, ''Artırma, Eksiltme ve İhale İlanları'' bölümü).

 

Niğde İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı'nın ''5686 sayılı Jeotermal Kaynaklar ve Doğal Mineralli Sular Kanununun 10. maddesinin 1. fıkrasının (c) bendi ve aynı Kanuna bağlı Uygulama Yönetmeliğinin 17. Maddesi hükümleri kapsamında aşağıda bilgileri verilen jeotermal kaynak arama ruhsat sahaları 3 yıl süreyle arama ruhsatı verilmesi amacıyla 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 45. maddesi hükümlerine göre Açık Teklif Usulü ile ihaleye çıkarılmıştır.'' konulu ihale ilanı için bugünkü Resmi Gazete'nin ''Artırma, Eksiltme ve İhale İlanları'' bölümüne bakılabilir. 

 

(ihale ilanları - enerji ekonomisi)

Jeotermal ihaleler ihale ilanları Jeotermal ihale ilanları