Jeotermal ENERJİ konuşulacak - İZMİR!

TAKİP ET

“Wenergy Temiz Enerji Teknolojileri Fuarı”

Jeotermal Enerji Derneği

 

Jeotermal Enerji Derneği bilgi paylaşımı yapt...

''Temiz Enerji’nin başkenti İzmir, 9-11 Mayıs tarihleri arasında Fuar İzmir’de düzenlenecek “Wenergy Temiz Enerji Teknolojileri Fuarı”na hazırlanıyor.

“Türkiye’nin en güçlü temiz enerji teknolojileri fuarı olma” hedefiyle bu yıl ilk kez ziyaretçilerini ağırlayacak olan WENERGY EXPO; aralarında jeotermalin de bulunduğu temiz enerji türlerinin tüm alt kategorilerinde faaliyet gösteren yatırımcı, üretici ve tedarikçilerin buluşma noktası olacak.

Fuar kapsamında 10 Mayıs Çarşamba Günü düzenlenecek “Yenilenebilir Enerjideki Görünmeyen Güç: Jeotermal” başlıklı oturumda JED Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kındap, Sürdürülebilir Üretim ve Tüketim Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Derneğimizin Onursal Üyesi Prof. Dr. Filiz Karaosmanoglu, Hürriyet Ege Yazarı ve Tarım Gazetecileri ve Yazarları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Uğural konuşmacı olarak yer alırken oturumun moderatörlüğünü İBA Stratejik İletişim Danışmanlığı Kurucusu Gazeteci Serkan Aksüyek üstlenecek.

Ülkemizin sahip olduğu jeotermal enerji potansiyeli ve bu potansiyelden katma değer elde etmenin yöntemlerinin tartışılacağı oturum Fuar İzmir B Seminer Salonu’nda saat 10:00’da başlayacak.
 

Wenergy Fuarı bilgi ve kongre programı için link

 https://wenergy.com.tr/ 

 

jeotermal enerji haberleri - enerji ekonomisi

WENERGY EXPO Jeotermal Enerji Derneği jeotermal haberleri jeotermal enerji haberleri