İTÜ'lü Gençlere 3 Milyon TL Yatırım!

TAKİP ET

Türkiye'nin ilk ve tek 3D yazıcı teknolojisi kullanılarak üretilen şeffaf apareyi ORTHERO, 3 milyon TL değerindeki ikinci tur yatırımını aldı.

İTÜ mezunu girişimci gençlerin geliştirdiği çok özel bir teknolojiyle üretilen ORTHERO, 3 milyon TL değerindeki ikinci tur yatırımını aldı. Uzun yıllardır 3D yazıcılarla şeffaf aparey üretme teknolojisini Türkiye’de hayata geçirmek için çalıştıklarını belirten ORTHERO Kurucu Ortaklarından Aydın Dikkulak, “ORTHERO girişimcileri olarak uzun yıllar bu teknolojiyi Türkiye’de hayata geçirmek için çalıştık. 2012 yılında çalışmalara başladık ve 2014 yılında tam olarak üretime geçtik. Türkiye’nin önemli iş insanları ve saygın diş hekimlerinden 3 milyon TL’lik yatırım almanın gururunu yaşıyoruz. Yakın zamanda kendi geliştirdiğimiz bu teknolojiyi yurt dışına ihraç etmeye hazırlanıyoruz” dedi.

Türkiye’nin ilk yerli şeffaf apareyi

Kişiye özel üretilen, ilk yerli şeffaf aparey ORTHERO şimdiye kadar 8 bin vakayı yüzde 98oranında başarıyla tamamladı. Türkiye’nin ilk yerli şeffaf apareyi ORTHERO; 3 boyutlu teknolojilerin güçlü potansiyelini, ileri mühendislik yöntemleriyle birleştirerek hastaların diş çapraşıklığını kısa bir sürede tedavi ediyor.

Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi (FDA) onaylı

Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi (FDA) onaylı malzemelerden üretilen ORTHERO, metal diş teller ile karşılaştırıldığında rahatsızlık vermeyen, istenildiği zaman çıkarılıp takılabilen bir ürün. Görünmez, şeffaf ve hızlı sonuç veren özelliğiyle öne çıkan ORTHERO, herhangi bir tel veya metal parçası olmadığı için ağız içini tahriş etmiyor, hastaya rahatsızlık vermiyor. Aynı zamanda oldukça estetik görünüyor.

elektrik faturası tasarruf banyo hata stop end bitti tamam çamaşır makinesi