İstanbul Maden İhracatçıları Birliği - Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması!

TAKİP ET

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) tarafından geleneksel olarak düzenlenen 'Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması' sonuçlandı.

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB)

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB)tarafından geleneksel olarak düzenlenen “Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması” sonuçlandı. Bu yıl 10’uncusu gerçekleştirilen yarışmaya profesyonel ve öğrenci kategorilerinde toplam 174 başvuru yapıldı. İpi göğüsleyen 11 tasarıma 132 bin 500 TL’lik para ödülü verildi.

Üniversitelerin endüstriyel tasarım, mimarlık ve sanat bölümü öğrencileri ile sektör profesyonellerinin katılımına açık olan “10. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması”, jüri değerlendirme sürecinin tamamlanmasıyla sonuçlandı. İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) tarafından “öğrenci” ve  “profesyonel” olmak üzere iki kategoride düzenlenen yarışmaya toplam başvuru 174 olurken, aday projeler Türkiye’nin önde gelen mimar ve iç mimarlarının yanı sıra akademisyenlerden, sektör temsilcilerinden ve İMİB yetkililerinden oluşan bir Seçici Kurul tarafından değerlendirildi. Türk doğal taşları kullanılarak özgün ve endüstriyel olarak üretilebilir ürünler geliştirilmesine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen yarışmanın öğrenci kategorisinde 8, profesyonel kategorisinde ise 3 proje ödüle değer bulundu.


EnerjiEkonomisi

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği maden enerji