İSTANBUL'DA: Nükleer Santraller Fuarı...

TAKİP ET

-Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ve Türkiye Atom Enerjisi Kurumu’nun destekleriyle Nükleer Mühendisler Derneği (NMD) tarafından Ankara Sanayi Odası (ASO) ile birlikte düzenlenen NPPES, 4-5 Mart 2020’de Pullman İstanbul Convention Center’da gerçekleşecek.

Enerji Ekonomisi - Türkiye’nin ilk ve tek nükleer enerji etkinliği 3. Nükleer Santraller Fuarı ve 7. Nükleer Santraller Zirvesi (NPPES), 2 bin 300 ziyaretçinin katılımıyla kapılarını 4 Mart’ta açmaya hazırlanıyor.




 

Fuar ve Zirve’nin açılışını NPPES ve NMD Başkanı Erol Çubukçu, ASO Başkanı Nurettin Özdebir ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Nükleer Enerji ve Uluslararası Projeler Genel Müdürü İbrahim Halil Dere, Dünya Nükleer Derneği (WNA) Kıdemli Danışmanı Philippe Costes ve Akkuyu Nükleer Güç Santrali Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Anton Dedusenko yapacak.

Yabancı firmalar B2B görüşmeleri için geliyor

Rusya, ABD, Ukrayna, Slovenya, Letonya, İtalya, Belçika ve Fransa’dan nükleerde söz sahibi olan birçok firma ve kurumdan temsilciler B2B görüşmeler yapmak üzere fuara katılacaklar.

Akkuyudaki ihale fırsatları öncelikli gündemi oluşturuyor

Akkuyu NGS’de; kablo, basınçlı kaplar, çelik yapılar, havalandırma ekipmanları, borular, istifleme ve kaldırma ekipmanları, pompalar, elektrik panoları, trafolar, yangın söndürme ekipmanları, aydınlatma ekipmanları gibi birçok alanda 2020 yılı boyunca yapılması planlanan ihaleler ile ilgili en güncel bilgiler NPPES’te paylaşılacak.

Nükleer Anneler”in Kurucusu İlk Kez İstanbulda

Çocuklarını ve onlara miras kalacak gezegeni kirlilikten ve küresel ısınmanın olumsuz etkilerinden koruma sorumluluğu hisseden anneler tarafından kurulan Mothers for Nuclear ilk kez Türkiye’de bir etkinliğe katılacak. Mothers for Nuclear’in Kurucularından Heather Hoff, iklim değişikliğiyle mücadelede nükleer enerjinin önemini katılımcılarla paylaşacak.




 

nükleer fuar istanbul