Isıtıcı ürünlerine zam yapmayacağını açıkladı - UFO!

TAKİP ET

Stoğundakin ürünlere zam yok - Eski fiyattan satılacak!

UFO Pazarlama ve Satış Direktörü Erhan Sarı: 'Dünyamızda döviz bazında emtia fiyatlarının çok artması ülkemize hızlı bir şekilde yansıdı. Hammaddeye ulaşmak döviz bazında zamlandı. Ülkemizdeki döviz kurundaki değişimler bu zamları daha da büyüttü. Bu durum üretici firmalar ile tüketicileri zor duruma soktu. Bilindiği gibi çok sayıda üretici firma artan maliyetler karşısında ürünlerinde fiyat artışına gitti. UFO bu durumda stoğunda olan ürünlerine zam yapmayarak eski fiyattan satarak tüketicinin yanında olmaya karar verdi'.

 

Kış koşulları - elektrikli ısıtıcılara ihtiyaç artıyor!

Elektrikli ürünlerde son dönemlerde yaşanan yüksek oranlardaki artışa dikkat çeken UFO Pazarlama ve Satış Direktörü Erhan Sarı: 'Böylesi zorlu bir dönemde fiyatlarımızda artışa gitmek yerine, yüksek oranlarda indirimler yaparak tüketicilerimizin yanında olacağız. Zorlayıcı koşullara rağmen ürünlerimizi erişilebilir fiyatlarla tüketicilerle buluşturmayı sürdüreceğiz. Güvenliği ve kalitesinden ödün vermeyen ürünlerimizle tüketicilerin yüksek miktarlarda elektrik tasarrufu elde etmelerini de sağlayacağız. Böylece bütçelerini sarsmadan sıcak bir kış geçirmelerine imkan sunacağız” dedi.



BİLGİ
 

Elektrikli Isıtıcı - Elektrikli ısıtıcıda nelere dikkat edilmeli?

      'Bir elektrikli ısıtıcı alırken dikkat edilmesi gereken ilk ve en önemli şeylerden birisi, kullanılacağı alanın büyüklüğüdür. Bu, ısıtıcının gücünü belirler. Genel olarak, bir elektrikli ısıtıcı, bir metrekarelik alanı ısıtmak için 100 watt ısıtma gücü kullanır. Ancak bu ölçüler her ortam için geçerli olmayan genel sayılardır. Elektrikli ısıtıcının teknolojisine, kullanıldığı ortamın iç dizaynına ve ihtiyaç şekline bağlı olarak bazı taşınabilir elektrikli ısıtıcılar ideal seçenekler arasında yer alabilir.'.

      'Duvar tipi elektrikli ısıtıcılar ise, dengeli bir ısıtma deneyimini ekonomik şekilde sunmaktadır. Farklı seviyelerde ısıtma seçenekleri sunulan Isıtıcılarda istediğiniz sıcaklığı elde edebilirsiniz. Isıtıcı kullanırken dikkat edilmesi gereken birçok ayrıntı vardır. Sunduğu tüm faydalar, kullanım talimatlarına uygun şekilde çalıştırılmazsa bir anlam ifade etmeyecektir. Çünkü Isıtıcı, kolayca yangın tehlikesine neden olabilir. Bu nedenle, güvenliği sürekli olarak değerlendirmek çok önemlidir.'.


UFO

'UFO markası ısıtma ve soğutma sektöründe ticari faaliyetine yaklaşık 30 yıl önce İstanbul’da başlamıştır. Marka kendi tasarım ve üretimi helezonik sargılı ısıtıcı elemanlar ile “orta dalga IR” ısıtıcı ile ismini dünyaya duyurmuştur. 2019 yılına gelindiğinde yeni yönetimle ve yeni organizasyonla birlikte vizyon, misyon, hedef değişikliği yapmıştır.
Ürünün ekonomik ve çevreci bir ısıtma olması nedeni ile faaliyet gösterdiği 14 ülkede büyük ilgi ve beğeni ile karşılanmış ve bunun sonucunda UFO ısıtıcı, vantilatör ve hava temizleme konularında sektöründe standartlar belirleyen marka olmuştur.

Orta Dalga IR ısıtıcılar çalışma prensipleri gereği ortam havasından önce ışığının düştüğü nesneleri ısıtırlar Bu nedenle klasik (konvansiyonel) ısıtma sistemlerine kıyasla ısı ve enerji kayıpları en alt düzeydedir. Bu avantajları ile UFO ısıtıcılar geleneksel ısıtma sistemlere kıyasla yüzde 80’e varan oranlarda daha verimli olabilmektedir.'.
Kaynak: UFO


Enerji Ekonomisi

kış ısıtıcı ufo zam enerji enerji ekonomisi elektrikli ısıtıcı elektrikli ısıtıcılarda nelere dikkat edilmeli