İş ilanı - Akkuyu Nükleer!

TAKİP ET

Akkuyu Nükleer: ''Akkuyu Nükleer A.Ş.'nin Mersin ili, Gülnar İlçesinde bulunan sahasında çalıştırılmak üzere '6. Kademe Kablo Tesisatı ve Aydınlatma Elektrikçisi' olarak görev alacak ekip arkadaşları arıyoruz.''

İş ilanı

Akkuyu Nükleer AŞ

Akkuyu Nükleer duyuru yaptı... Akkuyu Nükleer A.Ş.’nin Mersin ili, Gülnar İlçesinde bulunan sahasında çalıştırılmak üzere “6. Kademe Kablo Tesisatı ve Aydınlatma Elektrikçisi” olarak görev alacak ekip arkadaşları arıyoruz.

Sorumluluklar
·        Sorumlu olduğu alanda üretim, proje ve çalışma dokümantasyonu hakkında bilgi sahibi olmaya katılır.
·        Ekipmanın tasarımı, kurulumu, ayarlanması, teknik bakımı ve onarımı, çalıştırılması konularında alt birim uzmanlarıyla etkileşim kurar.
·        Ekipmanın hazır olup olmadığını kontrol etmeye yönelik Şirketin çalışmalarına katılır.
·        Ekipmanı ile ilgili kısmındaki güç ünitelerinin devreye alınması sırasında işlerin kapsam ve sonuçlarının yerine getirilip getirilmediğini kendi sorumluluk alanı dâhilinde kontrol eder.

Gereksinimleri
·        Meslek Liselerinin, Meslek Yüksek Okullarının ve Üniversitelerin Elektrik, Elektrik-Elektronik gibi ilgili bölümlerinden mezun
·        İş deneyimi – en az 2 yıl
·        Rus dili –B2
 
İlgilenen adayların job@akkuyu.com e-mail adresine konu kısmına “6. Kademe Kablo Tesisatı ve Aydınlatma Elektrikçisi İş İlanı” yazarak özgeçmişlerini dosya adı adayın Adı ve Soyadı olacak şekilde, PDF veya Word dosyası şeklinde göndermeleri rica olunur.

 

(iş ilanları - enerji ekonomisi)

iş ilanları akkuyu nükleer iş ilanı