İş Bankası: Kuyumcu Altın Değerleme Sistemi - KAD-SİS'te

TAKİP ET

KAD-SİS nedir? KAD-SİS ile Altınlarımı Anlaşmalı Banka Hesaplarına Aktarmanın Ne Avantajı Var? Altın Değerleme Noktası Nerede var? Ayrıntılar...

İş Bankası (İşbank)...

- Kuyumcu Altın Değerleme Sistemi (KAD-SİS) ile altın değerleme noktası olarak belirlenen kuyumcularda altın ve ziynet eşyalarınızın gram cinsinden 24 ayar karşılığını hesaplatabilir, vadesiz altın mevduat hesabınıza anında ve kolayca aktarabilirsiniz.
- KAD-SİS aracılığı ile altın aktarma işlemlerinizi, herhangi bir masraf veya değer kaybı olmadan dilerseniz hafta içi, dilerseniz hafta sonu yapabilirsiniz.

 

BİLGİ...

KAD-SİS ile Altınlarımı Anlaşmalı Banka Hesaplarına Aktarmanın Ne Avantajı Var?

KAD-SİS anlaşmalı altın değerleme noktası (ADN) olan kuyumcularda altın ve ziynet eşyalarınızın gram altın karşılığını öğrenebilir ve anlaşmalı bankalarda altın mevduat hesabınız bulunuyorsa, 24 ayar saf altın karşılığının değer kaybı olmadan saniyeler içerisinde aktarılmasını sağlayabilirsiniz.

Altınlarınızı ve ziynet eşyalarınızı, çalınma veya kaybedilmeleri endişesi taşımadan Altın Hesabınızda gram altın olarak izleyebilirsiniz.

Altın Hesabınızda saklanan altınlarınızı ihtiyaç anında nakde çevirebilirsiniz.

Altın birikimlerinize İşCep’ten veya İnternet Şubesi’nden 7/24 ulaşabilir, güncel değerini öğrenip alım – satım işlemi yapabilirsiniz.

Şubelerimizden veya İnternet Şubemizden Altın Biriktiren Talimat verebilirsiniz.

Dilerseniz Vadesiz Altın Hesabınızdaki altınları kullanarak Vadeli Altın Hesabı açabilirsiniz.

KAD-SİS üzerinden Altın Mevduat Hesabınıza aktardığınız altınlarınız için Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) güvencesi sağlanmaktadır.

Yakınımda KAD-SİS Anlaşmalı Kuyumcu Var Mı?
KAD-SİS uygulamasına dâhil kuyumcuların güncel bilgilerine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Altın Değerleme Noktası Nerede var?

Öğrenmek için Tıklayın...
Altın Değerleme Noktaları (ADN)


Enerji Ekonomisi

Kuyumcu Altın Değerleme Sistemi KAD-SİS nedir KAD-SİS nerede var altın değerleme İş Bankası KAD-SİS enerji ekonomisi