"iF DESIGN AWARD" tasarım ödüllerinde 2022 başvuru dönemi başladı!

TAKİP ET

-Dünya’nın en iyi tasarımlarının onurlandırıldığı “iF DESIGN AWARD” tasarım ödüllerinde 2022 başvuru dönemi başladı. iF DESIGN tasarımınızın başarısını uluslararası görünür ve kutlamak için avantajlar sunuyor; 15 Ekim 2021 tarihine kadar her ikinci başvuru için kayıt ücreti almıyor. Başvurular online olarak www.ifworlddesignguide.com web sitesinden gerçekleşiyor.

 
AYRINTILAR
Tasarım sektöründe ödül kazanmanın birçok avantajı var, iF DESIGN AWARD 2022 ödülüne başvurduktan sonra başlayan heyecanlı süreç bile bir şirkete ve yaratıcı ekibine faydalar sağlıyor. Başarı hedeflerinin yükselmesinde motive ediyor. iF DESIGN GmbH ödül alan bir girişimci veya şirkete, tasarım sektöründe marka değeri arttırma çalışmaları yaparken firmasının kitlesini, satışlarını, bilinirliliğini ve daha birçok faktörünü arttırmasında uluslararası platformları ile yardımcı oluyor. Başarılı tasarımların kazandığı ödüler çalışan motivasyonunu artırıyor, yeni çalışanlar için çekici oluyor, tüketici için güvenilir algı yaratıyor.

 

iF DESIGN GmbH Türkiye temsili ofisinden Sinem Kocayaş iF DESIGN AWARD ödül kazanmanın avantajları şöyle özetliyor:

“İyi ve başarılı bir tasarım her zaman rakiplerinden ayrışmak için güce sahiptir. Önemli olan başarının görünür olmasını sağlamaktır. iF DESIGN AWARD 2022 başvurusunda bulunmak, finalist olmak ve ödül kazanmak tasarımınızın sektördeki konumunu tarafsız bir şekilde tasarım değerlenmesini sağlar. Dünyanın en başarılı tasarım uzmanları tarafından başvurunuzun ödüllendirilmiş olması hem çalışanlarınızın hem tüm çevrenizdeki tedarikçilerinizin, tüketicilerinizin tarafından markanıza, şirketinize veya girişiminize duyulan güveni artırır. Ödülün kutlama süreci marka veya şirketin tanıtımına güçlü ve prestijli bir içerik sağlar.”

 

İF DESIGN AWARD 2022 Ödül kategorileri

Ürün Tasarımı, Ambalaj, İletişim, Hizmet Tasarımı, Kullanıcı Deneyimi (UX), Kullanıcı Arayüzü (UI), Mimarlık ve İç Mimarlık disiplinlerine ek, endüstrinin tüm dallarını kapsayan konsept projeler için yeni başvuru dönemi başladı. Kendi alanında uzman jüri üyeleri tarafından fiziksel ve çevrimiçi olarak değerlendirmeler belirlenen “iyi tasarım” kriterlerine göre yapılıyor.

 

Erken kayıt döneminden yararlanın

Covid-19’un yaratığı zor zamanlarda markaları ve tasarım stüdyolarını desteklemek için İF Design GmbH ‘Her İkinci Başvuru Ücretsiz’ kampanyasını devam ettiriyor. 15 Ekim 2021 tarihine kadar bu avantajdan yararlanabilirsiniz. Her ikinci başvuru için kayıt ücreti alınmıyor. Başvurular pandemi koşullarında online olarak www.ifworlddesignguide.com web sitesinden gerçekleşiyor.Ödül başvuru kayıt ücretleri ve değerlendirme kriterleri hakkında bilgilere web sitesinden ulaşabilirsiniz.

 

Türk mühendis, mimar ve tasarımcıların ürünleri & konsept projeleri uluslararası alanda beğeni kazanıyor

2021 ödülleri yaklaşık 44 farklı ülkeden, 10.000 ürün ve proje ile tamamlandı. Geçen yıl başvurulardan sadece 1.744 tanesi tasarım “iF DESIGN 2021” ödülü kazanmayı haketti. iF Design Award 2021 Ödülü kazananlar arasında Apple, Samsung ve Google gibi tanınmış şirketlerin yanında Türkiye’den Arçelik, Beko, Grunding, Vestel, Arzum, Vitra, Arman Design, Escape From Sofa, Zivella, Kütahya Porselen, Toyi, Ekin Teknoloji, Yapı Kredi, Akbank, Garanti ve TOGG elektrikli araç gibi kendi alanında yenilikçi ve başarılı markalar yer alıyor. Ayrıca ödül kazananların arasında, olağanüstü tasarım çözümlerine sahip çok sayıda girişimci, yenilikçi firma ve küçük ölçekteki tasarım stüdyoları bulunuyor. 

 Enerji Ekonomisi

mühendis if desing