IC Enterra Yenilenebilir Enerji'nin Genel Müdürlük görevine Taşkın Kızılok atandı!

TAKİP ET

Dünya için enerji üretirken, dünyayı korumayı hedefleyen IC Enterra Yenilenebilir Enerji'de Genel Müdürlük görevini, enerji sektöründe 25 yıllık tecrübeye sahip Taşkın Kızılok üstlendi.

Dünya için enerji üretirken, dünyayı korumayı hedefleyen IC Enterra Yenilenebilir Enerji’de Genel Müdürlük görevini, enerji sektöründe 25 yıllık tecrübeye sahip Taşkın Kızılok üstlendi.

 

Doğanın gücüyle sürdürülebilir bir geleceğin inşasına katkı sunmayı amaçlayan IC Enterra Yenilenebilir Enerji’de Genel Müdürlük görevine, enerji sektöründe 25 yıllık tecrübeye sahip Taşkın Kızılok getirildi. Aralık 2023 sonundan itibaren Genel Müdürlük görevini üstlenen Kızılok, bilgi birikimi ve uzmanlığı ile IC Enterra Yenilenebilir Enerji’nin, “dünya için enerji üretirken, dünyayı koruma” hedeflerine katkı sağlayacak. 

 

Yenilenebilir enerji alanındaki iş geliştirme projeleri ile öne çıkan Taşkın Kızılok, profesyonel iş hayatına 1999 yılında uluslararası danışmanlık şirketi Deloitte bünyesinde başladı. Elektrik sektörü yapılanma projelerinde uzmanlaşan Kızılok, daha sonra Türkiye genelinde hizmet veren bir başka enerji şirketinde 14 yıl boyunca İş Geliştirme ve Genel Yönetimden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. 

 

2022 yılından itibaren IC Holding’in enerji sektöründe faaliyet gösteren IC İçtaş Enerji’de Türkiye ve yurtdışı yenilenebilir enerji sektöründe iş geliştirmeden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak çalışan Taşkın Kızılok, 2023 yılı sonu itibariyle IC Enterra Yenilenebilir Enerji Genel Müdürlüğü görevine atandı. 

 

BİLGİ 

IC Enterra Yenilenebilir Enerji AŞ - tarihçe

Türkiye'de ve dünyada yaptığı dev yatırımlarla uluslararası bir marka olan IC Holding’in iştiraki olarak kurulan IC Enterra Yenilenebilir Enerji’nin, temelinde sürdürülebilir bir gelecek için çalışmak, doğadan aldığını doğaya vermek ve gezegenimize saygılı bir üretim felsefesi yer alıyor. IC İçtaş Enerji Yatırım Holding’in enerji sektöründeki bilgi birikimi ve uzmanlığını taşıyan IC Enterra Yenilenebilir Enerji’nin yenilenebilir enerji kaynakları ile çalışan santrallerinin kurulu gücü 2023 sonu itibarıyla 388 MW’ye ulaşmış durumda. Yatırım ve inşaat aşamasında GES ve Hibrit GES projeleri de bulunan IC Enterra Yenilenebilir Enerji, sektöründeki uzmanlığını Türkiye’nin dışına taşımayı, küresel ölçekte yenilenebilir enerji projelerini hayata geçirerek, enerjide dönüşüme öncülük etmeyi hedefliyor.

IC Enterra Yenilenebilir Enerji