Halka açık HİDROJEN yakıt istasyonu açılışını yaptı - TotalEnergies!

TAKİP ET

TotalEnergies ve H2point, Hollanda, Roosendaal'da bir hidrojen yakıt ikmal istasyonu açtı: İstasyon, binek otomobiller ve hafif araçlar için 700 bar ve otobüs ve kamyon gibi ağır vasıtalar için 350 bar hydrogen sunuyor..

TotalEnergies: ''TotalEnergies ve H2Point, Roosendaal'da yeni bir halka açık hidrojen yakıt ikmal istasyonunun resmi açılışını yaptı. Bu, Hollanda'daki beşinci H2 istasyonumuz olduğu için taşımacılık endüstrisi için sürdürülebilir ve karbondan arındırılmış bir geleceğe doğru bir başka adımı işaret ediyor. 

Aanwas'ta, Roosendaal'daki A7'nin 20 numaralı çıkışında yer alan bu istasyon, binek otomobiller ve hafif araçlar için 700 bar ve otobüs ve kamyon gibi ağır vasıtalar için 350 bar hydrogen sunuyor.. 

İstasyonda ayrıca EV araçların hızlı şarj edilmesi için dört adet 300 kW şarj noktası bulunuyor. Roosendaal'daki bu hidrojen yakıt ikmal istasyonu, TotalEnergies'in 2050 yılına kadar toplumla birlikte karbon nötrlüğüne ulaşma hedefiyle uyumlu olup Avrupa'da geliştirmekte olduğumuz H2 istasyonlarının ağır hizmet ağına yönelik kolektif çabalarımızda bir başka önemli kilometre taşını işaret etmektedir.''
 

hidrojen haberleri 

hidrojen haberleri TotalEnergies hidrojen istasyonu