Günsan Elektrik - ''Ankara - Konya ve Alanya'da...''

TAKİP ET

Anahtar ve priz sektörü üretici şirketlerinden Günsan referanslarına son olarak, Ankara Konya ve Alanya'daki projeleri ekledi.

Günsan Elektrik, çözüm ortaklığı yaptığı inşaat projeleriyle referansları arasına sürekli yenilerini ekliyor. Son olarak, Avangart Pursaklar, Capitol Palace Oba Apartment, Nest İncek ve Turgut Reis Evleri projelerinin aydınlatma ve sigorta ekipmanlarında tercihi Günsan’dan yana oldu. 

Birbirinden şık ve güvenlik sağlayan ürünleri ile değer katıyor

Geniş ürün yelpazesi ile birçok projeye değer katan Günsan Elektrik, Ankara ve Alanya’daki Avangart Pursaklar, Nest İncek ve Capitol Palace Oba Apartment projelerinde, devrede meydana gelmiş kaçak akımı anında algılayan, tespit eden ve açma işlemi yaparak, insanları veya tesisatı koruyan, olası tehlikeleri önleyen kaçak akım rölesi ve sigorta ekipmanlarıyla da yer aldı. Konya’da bulunan göz alıcı mimariye sahip Turgut Reis Evleri projesinin odalarında ise Günsan Eqona Mocha anahtarları ile asil ve modern bir dokunuş yaptı. 

 

BİLGİ

Günsan Elektrik - tarihçe
 
1982’de anahtar priz ve elektrik aksesuarları imalatı yapmak üzere kurulan Günsan, 1995’te halen üretiminin devam ettiği endüstriyel tesisine geçti. Anahtar-priz üretimi ile Türkiye’nin sektöründe öncü şirketlerinden biri olan Günsan, inşaat sektöründe alçak gerilim tesisatı ekipmanları olan elektrik anahtarı, priz, grup priz, şalt malzemesi, kompakt şalter, kaçak akım röleleri, sigorta kutuları ve aksesuarlarından oluşan 17.000 parçalık ürün portföyünü distribütörleri ve bayileri aracılığı ile hem ülke içine hem de dünyada 50’den fazla ülkeye ulaştırıyor

 

enerji şirketleri - enerji haberleri

enerji şirketleri enerji haberleri