''GÜNEŞ enerjisi santrali projemizin panel montajları tamamlandı'' - ENKA!

TAKİP ET

ENKA İstanbul Okulları ve ENKA Vakfı yerleşkelerinde devam eden güneş enerjisi santrali projesi panel montajları tamamlandı. Santralin faaliyete geçmesi için onay süreçlerinin tamamlanması bekleniyor. - ENKA!

ENKA... ENKA İstanbul Okulları ve ENKA Vakfı yerleşkelerinde devam eden güneş enerjisi santrali projesi panel montajları tamamlandı. Santralin faaliyete geçmesi için onay süreçlerinin tamamlanması bekleniyor.

ENKA, bilgi paylaşımı yaptı: ''ENKA olarak, yetiştirdiğimiz nesillere daha yeşil ve sürdürülebilir bir gelecek bırakmak amacıyla başlattığımız, kendi tesislerimizde yenilenebilir enerjiye geçiş çalışmalarımızda önemli bir kilometre taşına daha ulaştık. ENKA İstanbul Okulları ve ENKA Vakfı yerleşkelerinde devam eden güneş enerjisi santrali (GES) projemizin panel montajları tamamlanmış olup, faaliyete geçmek için onay süreçlerinin tamamlanması beklenmektedir. Daha önce ENKA Kocaeli Okullarında ve Çimtaş tesislerimizde de uygulanan ve yeni projeleri devam eden bu dönüşüm çalışmaları ile yetiştirdiğimiz nesillere sürdürülebilir bir miras bırakmak için çalışmaya devam ediyoruz.''

 

(yenilenebilir enerji)

yenilenebilir enerji